Bloggen bij HI-RE.nl en wat je moet doen om blogger te worden

Delen

Wat is bloggen?

Bloggen is vooral heel erg leuk. Het delen van je kennis en ervaringen, het opzoeken van de discussie over je vakgebied, maar natuurlijk ook het “˜ontmoeten” van je vakgenoten. Bloggen is het schrijven van een artikel voor een blog. Een blog (afkomstig van het woord weblog) is een online medium over interessante ontwikkelingen, actualiteiten, persoonlijke zaken, politiek, werk of thema. En in het geval van Hi-RE.nl dus over alles wat te maken heeft met de arbeidsmarkt, recruitment, HR(M) en Arbeidsmarktcommunicatie. Wat is er leuker dan over deze onderwerpen te bloggen!

Waarom bloggen bij Hi-RE.nl?

Ondertussen bestaat Hi-RE.nl al weer 5 jaar en zijn we van een klein onbeduidend blogje gegroeid naar een mooi podium waarop vakprofessionals hun kennis, ervaring en passie kunnen delen met de vele bezoekers die Hi-RE.nl maandelijks weten te vinden. En dat niet alleen, naast het blog hebben we nog verschillende communities waar vakgenoten elkaar treffen. Daarnaast zijn we ook regelmatig aanwezig zijn bij verschillende vakevenementen waar ook de bloggers vaak naar toe kunnen. Als blogger  krijg je ondersteuning bij je artikelen. Heb je een writersblock, loopt je artikel niet lekker ? Neem dan gerust even contact met ons op en laat ons proeflezen. Sowieso worden alle artikelen nagelopen op spelling en stijl. Verder is het Bloggen een mooie manier om je Personal Brand zichtbaar te maken en vorm te geven.

Hoe werkt het?

Als je gaat bloggen voor Hi-RE.nl verwachten we in ieder geval een regelmatige (maandelijkse bijdrage of meer mag natuurlijk altijd). Zodra je een blog hebt geschreven, stuur je deze naar onze redactie en de redactie zorgt ervoor dat je artikel gepubliceerd wordt en verspreid wordt via diverse social media-kanalen (Twitter (bijna 14.000 volgers) Facebook, LinkedIn-groepen, Google+, etc.). Uiteraard kun je zelf ook plaatsen dmv je eigen inlog.

Wie zoeken we?

Arbeidsmarktspecialisten, recruiters (bureau-, corporated of interim), arbeidsmarktcommunicatie-specialisten en HRM’ers. Kortom, elke vakidioot die graag zijn kennis, ervaring en liefde voor het vak wil delen.

Wat krijg je er voor terug?

Naast eeuwige roem, erkenning en zo nu en dan een gezellige borrel met het HI-RE team, bieden wij geen financií«le vergoeding. Net als Google zijn wij fan van GRATIS . Wel zorgen we natuurlijk dat je als een VIP Blogger wordt behandeld en doen wij onze uiterste best er voor om te zorgen dat jouw artikelen gelezen worden. Verder bieden we je een podium om samen met andere enthousiaste professionals van gedachten te wisselen en ben je dus een opinieleider. Verder zijjn de blogs van jouw en dus je eigendom. Mooi om daar later nog eens rustig na te lezen en naar te verwijzen.

Mail voor aanmelding naar: ronjansen@hi-re.nl

Auteursrecht en beeldrecht

Hoewel aan de totstandkoming van de inhoud van de blogs door de bloggers uiterste zorg is besteed, is het ondanks deze zorg en aandacht mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is graag even contact opnemen met de blogger of met hi-re.nl. We aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten, onvolkomenheden of voor door gebruikers geplaatste content in welke vorm dan ook. De blogs zijn en blijven eigendom van de blogger/schrijven.

Voor zover bekend zitten er geen rechten op de gebruikte foto’s of foto’s waar we geen toestemming of licentie voor hebben. Mochten er zich op deze blog foto’s bevinden in strijd met het auteursrecht, laat het mij dan weten en de foto zal dan onmiddellijk verwijderd worden en de blogger/Auteur worden geinformeerd. 

Teksten op de website mag je, tenzij anders vermeld, onder bronvermelding voor niet-commerciële doeleinden vrij gebruiken. Iedere andere openbaarmaking of verveelvoudiging al dan niet voor commercieel hergebruik zoals: verspreiden, verzenden, opnemen in een ander werk, netwerk of website, tijdelijke of permanente reproductie, vertalen of bewerken of anderszins is niet toegestaan, tenzij er toestemming is gegeven. Het auteursrecht (ook wel copyright) beschermt je teksten, foto’s, films, muziek en andere creatieve werken tegen gebruik door derden. Dat geldt dus zowel voor de inhoud van de eigen blog als ook voor materialen op andere websites.


Delen

2 comments on “Bloggen bij HI-RE.nl en wat je moet doen om blogger te worden

  1. Pingback: Top 10 Artikelen Hi-RE.nl Juli 2013 « Werken in een Callcenter

  2. Pingback: Top 10 Artikelen Hi-RE.nl Augustus 2013 « Werken in een Callcenter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *