Nieuwe ronde, nieuwe kansen en Blue Monday

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe ronde, nieuwe kansen en Blue Monday
Delen

De eerste weken van 2020 zitten erop. Voor veel mensen was het weer even wennen. De dagelijkse gang naar het werk viel velen zwaar. En dan ook nog eens een griepgolf op komst of zelfs al thuis met de griep of verkoudheid. Ja, het valt allemaal niet mee.

En dan de dag der dagen in 2020! De rampspoed komt ons tegemoet. Blue Monday is aanstaande. Dit zou de meest depressieve dag van het jaar zijn. Logisch, als je bovenstaande net niet goed bent doorgekomen.

Maar daarna gaat 2020 ook echt beginnen. De eerste loonstrook komt eraan! Valt hij mee of toch weer tegen? Kunnen we dit jaar iets extra’s doen? Iets meer luxe, die nieuwe (hoek)bank, een andere auto, de vierde vakantie, een ander huis, eindelijk een bank die ons een hypotheek wil geven. Een andere baan of eindelijk werk? Wie zal het zeggen. Gelukkig blijven er wensen, ook al kun je ze niet altijd laten uitkomen!

Ook Hi-Re.nl gaat dit jaar nieuwe wegen inslaan. Tenminste, als alles meezit. Een nieuwe look, hopelijk veel leuke en interessante berichten. Waarbij het vooral over recruitment, de arbeidsmarkt en misschien ook een beetje over geldzaken zal gaan. Want daar ligt voor ons,als redactie, de meeste uitdaging. U, als lezer, voorzien van berichten die je niet in je papieren- of digitale dagblad leest.

En u kunt ons helpen met de berichtgeving aan andere lezers. Heeft u een (pers)bericht waarbij u denkt, dat is ook interessant voor andere lezers en past wel op Hi-RE.nl? Stuur het ons en in de meeste gevallen plaatsen wij het ook. Doe er, als het kan, even een passende afbeelding bij. Dat maakt het bericht / bijdrage echt AF!

Houdt ons vanaf nu weer in de gaten. Blue Monday telt voor ons niet

 


Delen