BureauRecruitment Event 2018

      Reacties uitgeschakeld voor BureauRecruitment Event 2018
Delen

Op 22 mei 2018 is er in de Caballero Fabriek (Saturnusstraat 60, Den Haag) weer een mooi event voor  bureau recruiters. Ben je werkzaam bij een W&S- en/of  detacheringsbureaus dan moet je hier bij zijn.

De aankondiging!

Welke toekomst kies jij?

De ontwikkelingen in recruitmentland gaan razendsnel. Soms lijkt het wel alsof deze ontwikkelingen met een snelheid van 130 km per uur over een smal landweggetje razen. Voor je het weet, raak je de controle over het stuur kwijt. En tijdens de reis de controle verliezen? Dat wil geen enkele recruiter. Daarom is het geen overbodige luxe om 22 mei de afslag te nemen richting Den Haag. Dit is de plek waar BureauRecruitment event van Recruiters United plaatsvindt en die die dag een inspirerende tussenstop zal zijn van zo’n 200 bureaurecruiters.

Tijdens dit event – speciaal voor bureaurecruiters – nemen we je mee op reis door recruitmentland. En word je geïnspireerd én geactiveerd om na te denken over de toekomst van jouw werving- en selectiebureau en/of detacheringsbureau. Want hoe zorg je er als arbeidsmarktintermediair voor dat je ertoe blijft doen? En hoe voorkom je dat je jouw eindbestemming uit het oog verliest, omdat je niet goed voorbereid bent?

Keynotespreker mr. Marjolein ten Hoonte deelt haar visie over de arbeidsmarkt van de toekomst. Daarna 3 sprekers die allemaal een unieke aanpak hebben voor toekomstproof–recruitment. De drivers service, operations en data driven excellence zullen aan bod komen. Deze wegen zullen alle 3 een uniek reisplan hebben, maar wel met dezelfde eindbestemming: een bureau blijven en/of worden dat klaar is voor de toekomst.

 

Programma

 

  • 30 – 14.00 uur inloop
  • 00 – 14.45 uur Marjolein ten Hoonte, Randstad Groep
  • 45 – 15.15 uur Joram Timmerman – Talent Peaks en Cornelis Lemstra – LINKIT
  • 15 – 15.45 uur break
  • 45 – 16.15 uur Sander de Bruijn, Monsterboard
  • 15 – 17.00 uur Esther Boers, Carlton Ambassador
  • 00 – 17.10 uur wrap up
  • 10 – 18.00 uur borrel

Deelname aan dit event is gratis voor leden van Recruiters United. Wil je niet direct lid worden maar eenmalig aan dit event deelnemen dan bedragen de kosten 95 euro per persoon.

Meld je snel aan via deze link:

https://recruitersunited.com/events/bureauevent-2018/


Delen