Experience CO For It 17! gaat voor ervaringen.

      Reacties uitgeschakeld voor Experience CO For It 17! gaat voor ervaringen.
Co For It 2017
Delen

Experience is het woord wat centraal staat tijdens Experience CO For It 17!,  Het wordt georganiseerd door Bullhorn op dinsdag 7 november 2017 in De Woonindustrie te Nieuwegein.

Recruitment en IT worden door Bullhorn samengebracht in een overvol dagprogramma met diverse sprekers.

De wereld veranderd fundamenteel en technologie bevorderd deze verandering. Het herdefiniëren van onze manier van werken staat hoog op de agenda. Daarbij komt ook de essentiële vraag, welke technologie daarbij moeten we gaan gebruiken?

De ervaringen van kandidaten, klanten maar ook die van jou zijn belangrijk in het recruitment proces en worden besproken in diverse presentaties, workshops en demo’s. Neem tijdens Experience CO For It 17! een blik naar komende trends binnen organisaties en industrie. Ontdek de laatste recruitment technologie in de Expo ruimte.

HI-RE kijkt en luistert in ieder geval mee!


Delen