Enige constante op arbeidsmarkt is feit dat deze steeds beweegt

      Reacties uitgeschakeld voor Enige constante op arbeidsmarkt is feit dat deze steeds beweegt
Delen

Recruitment platform Business Talent Network (BTN) zit in de lift. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf is in 2015 met meer dan 50 procent gegroeid en dit jaar heeft BTN de ambitie om nog harder te groeien. Om de groei in goede banen te leiden, is Adriaan Kolff onlangs toegetreden tot de directie van BTN. Kolff is binnen BTN verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe concepten en de aansturing van de organisatie. Naast Kolff bestaat de directie van BTN uit oprichter Oscar Bieleveld en Robin Friend. Een vraaggesprek met de kersverse Business Development Director.

Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit anno 2016?

De enige constante op de arbeidsmarkt is het feit dat deze constant in beweging is. Meer informatie dan ooit is beschikbaar voor bedrijven, maar ook voor kandidaten. Hierdoor is de arbeidsmarkt aan de ene kant transparanter, maar ook onoverzichtelijker geworden. Via nieuwe en steeds wisselende kanalen wordt informatie vergaard. De grootste uitdaging is om op het juiste moment, op de juiste plaats voor de juiste kandidaat de meest relevante informatie te laten zien. Jouw droombaan van morgen moet jou vandaag op het juiste moment bereiken. De komende jaren zullen de partijen, die hier op de juiste manier vraag en aanbod bij elkaar kunnen brengen, het snelste groeien. 

Het gaat weer goed op de arbeidsmarkt?

BTN merkt dat de economie aantrekt en dat de vraag naar hoogopgeleid talent een vlucht neemt. Het aanbod van het aantal afgestudeerden is echter niet significant toegenomen. Hierdoor is het steeds belangrijker om de doelgroep op de juiste manier en het juiste moment te bereiken met voor hen relevante informatie om effectieve campagnes te draaien. 

Welke ontwikkelingen zie je in dit verband?

Online speelt een steeds belangrijkere rol. Belangrijk hierbij is dat bedrijven zich authentiek presenteren en door middel van storytelling hun “˜employer brand’ bouwen.

Hoe doen jullie dat?

Door middel van het uitgebreide campus netwerk, social media en 16 niche websites zorgt BTN ervoor dat bedrijven op de juiste manier en op het juiste moment met mogelijke kandidaten in contact kunnen komen.

Over BTN

Business Talent Network (BTN) is opgericht in 2002 en sinds 2013 het grootste multi-channel recruitment platform voor hoogopgeleid toptalent in Nederland en Belgií«. Via 16 websites met ruim 1.000.000 gebruikers per jaar biedt BTN hoogopgeleide talenten het belangrijkste platform om direct in contact te komen met meer dan 300 multinationals.

Meer informatie over BTN is te vinden op businesstalentnetwork.nl.


Delen