TruRIDE ­ Later als ik groot ben…

      Reacties uitgeschakeld voor TruRIDE ­ Later als ik groot ben…
Delen

TruAmsterdam en RIDE zijn beiden al jaren een begrip in recruitment Nederland (en ver daar buiten). Sinds een paar jaar zijn de krachten gebundeld en schudt de recruitment scene op zijn grondvesten op de derde donderdag van november. Dit jaar strijkt het circus (voor de 12e editie) op 19 november 2015 neer bij Ahknaton.

TruAmsterdam ­ dagprogramma

Overdag zullen maximaal 150 recruitment experts (corporate recruiters, adviseurs en leveranciers) met elkaar brainstormen over het vak. In vier streams totaal zijn ruim 20 tracks te volgen. Onderwerpen varií«ren van sourcing tot advertising, van gaming tot ATS­keuzes. Hier kom je alles te weten over de nieuwste trends of krijg je juist praktische tips om je eigen recruitment proces te verbeteren.

RIDE: Let’s party! ’s

Avonds op het grootste Recruitment Industry Dance Event maken we dromen waar voor zo’n 400 partyanimals. Dit is het moment om met al je recruitment collega’s wat te drinken of op de opzwepende beats van de DJ de dansvloer onveilig te maken.

Als recruiters zijn we iedere dag bezig om (werk) dromen waar te maken: dit is het moment om terug te blikken op je eigen jeugddroom: “Later als ik groot ben….”

Bereid je er op voor dat iedereen verkleed komt! We verwachten Astronauten, Batmans, Barmannen en Mafioso….. en jij?

TruAmsterdam is bijna uitverkocht.

Voor RIDE kun je nog kaartjes reserveren via www.truamsterdam.com/tickets

Over TruRIDE: TruRIDE is een not­for­profit organisatie die als doel heeft (Nederlandse) recruitment te verbeteren.

Voor deze editie worden we gesteund door onze SuperSupporters: Bullhorn, Broadbean, PeopleSourcingCrew, HelloTalent en Independent Recruiters, met bijval van onze SilverSupporters: Compagnon, Jobrapido, Minescape, Textkernel, Talmark en Connexys.

Neem voor meer informatie contact op met Patrick Boonstra, via info@truamsterdam.com of zie www.truamsterdam.com


Delen