De Wereld Werft 2014 op 11/12 Den Haag!

Delen

De Wereld Werft 2014 op 11 december 2014

Op donderdag 11 december 2014 vindt de 6e editie van De Wereld Werft plaats met als thema: Vast en flex. Dit is het afsluitende vakevent voor de wervings-, recruitment- en employabilitymarkt. Op deze dag kun je rekenen op aansprekende en verrassende bijdragen van o.a. Liander, Booking, Arjan van den Born (auteur Fuzzy Firm) en Staffing Management Services. En vond dit event voorgaande jaren altijd in Amsterdam plaats, dit jaar, geheel in het teken van thema: wordt het event in Den Haag gehouden!

Op De Wereld Werft 2014 is het thema hét onderwerp van 2015: Vast en flex

Alle ontwikkelingen varií«rend van de nieuwe wetgeving, softwareontwikkelingen tot en met sourcing strategieí«n en employer branding aanpakken en bewegen naar een meer geí¯ntegreerde aanpak van vast & flex. Dit roept vragen op die wij op 11 december gaan bespreken, zoals Wat is nu flex? Hoe komt dit samen? Wat betekent dit voor mijn werk? en Hoe werkt dit op strategisch niveau?

Een programma met vaste en flex componenten

Met twee exclusieve pre conference masterclasses van de flexleaders van Nederland trappen we ’s ochtends af. Rob de Laat verzorgt de masterclass ‘Professioneel inhuren van flexibele arbeid’ en Bertrand Prinsen de masterclass ‘Integraal organiseren van (human) resources’.

In de middag is er een inspirerend plenair programma onder leiding van Heleen Stoevelaar. Naast het plenaire programma met sprekers van onder meer Booking.com en Liander kunt u uw eigen break-out programma samenstellen uit diverse onderwerpen vertaalt naar vast & flex:

  • Employer branding
  • Sourcing
  • Recruitmentsite
  • Social media
  • Talent Analytics
  • Vacatureteksten

De Wereld Werft 2014 op 11 december 2014Praktische informatie De Wereld Werft 2014

Wat: De Wereld Werft 2014
Wanneer: Donderdag 11 december 2014
Waar: Regardz The Globe Den Haag, Waldorpstraat 13a, 2521 CA Den Haag (routeplanner)
Hoe laat: Er is een ochtend- en een middagprogramma. Het ochtendprogramma begint om 09.30 en duurt tot 12.00 uur en het middagprogramma vangt aan om 12.00 en duurt tot 19.00 uur.
Kosten:Het standaard deelnametarief is â‚¬ 295,- voor het ochtendprogramma en â‚¬ 295,- voor het middagprogramma, maar er zijn een aantal kortingsregelingen. Kijk voor de verschillende kortingsregelingen hier...
Aanmelden en meer info: Aanmelden en meer info kun je hier…
Kaarten: Ben je overtuigd en wil je naar dit onwijs interessante vakevenement toe, bestel je kaarten dan hier
Programma:Kijk voor het hele programma op de website van De Wereld Werft.

 

 


Delen

1 comment on “De Wereld Werft 2014 op 11/12 Den Haag!

  1. Pingback: De Wereld Werft 2014 op 11/12 in Amsterdam! - Werken in een Callcenter Werken in een Callcenter

Comments are closed.