De SJP Magneten komen er weer aan! 22 nominaties…

SJP Magneten
Delen

SJP MagnetenDonderdag 6 november zullen ze weer uitgereikt worden tijdens de Employer Branding Experience 2014: De SJP Magneten. Een Magneet is dé prijs voor het beste werk in arbeidsmarktcommunicatie.

22 nominaties voor de SJP Magneten

Van de 54 inzendingen voor de SJP Magneten zijn er in totaal 22 inzendingen genomineerd. Of al deze 22 genomineerden ook daadwerkelijk een SJP Magneet uitgereikt gaan krijgen dat weten we pas donderdag 6 november wanneer tijdens de  Employer Branding Experience 2014 in Crown’s Studios in Aalsmeer de SJP Magneten weer worden uitgereikt.

Creativiteit, consistentie en effectiviteit wordt beloond met SJP Magneten

Wie een SJP Magneet gaat krijgen, dat bepalen de verschillende Magneetjury’s. De Magneetjury’s worden ieder jaar opnieuw samengesteld uit creatieven, strategen, specialisten én klanten. De jury bepaalt met elkaar de hoogte van de creatieve lat. Het denken over creativiteit heeft zich geí«volueerd naar creatief middelen denken, interactiviteit, cross mediale oplossingen en beleving. Discussies gaan daardoor zowel over slimme strategieí«n, uitzonderlijke effectiviteit als over opvallende creativiteit. De drie hoofdcategorieí«n zijn creativiteit, consistentie en effectiviteit. Het aantal inzendingen voor Effectiviteitsjury is toegenomen ten opzichte van vorig jaar, maar het meeste werk wordt nog steeds ingezonden voor beoordeling op creativiteit.

De uitreiking van de Magneten is het slotonderdeel van de Employer Branding Experience 2014. Overdag zullen de genomineerden hun cases presenteren, zodat het publiek al een voorproefje krijgt en zich al voor de uitreiking een mening kunnen vormen over het beste werk. Tevens wordt al het ingezonden werk tijdens het event op 6 november geí«xposeerd.

Ook dit jaar is er een competitie op scholen uitgeschreven onder de noemer Jong Talent. De drie genomineerden en de winnaar worden 6 november bekend gemaakt.

Genomineerden SJP Magneten

Genomineerd zijn:

Creativiteitsjury:
Randstad – Publicis (3x)
Luchtverkeersleiding Nederland – Maximum
UMC Utrecht – Steam
Nationale Politie – Steam
Ministerie van Defensie – Steam
Nhow Rotterdam/NH Group – IN10 (3x)
Rijksoverheid Expertisecentrum voor Org. & Personeel – Rhinofly/de PersoneelZaak SSSS & Orchestra – SSSS & Orchestra (2x)
KPN – Steam
VUmc – TMP & Co
Philips – Flickering Wall
Deloitte – Afdeling Reclame
Ministerie van Defensie – Maximum/Steam

Effectiviteitsjury:
Nhow Rotterdam/NH Group
Philips – A friend of mine
Ministerie van Defensie – Steam

Employer Brand jury:
Ministerie van Defensie – Steam

Bron: SJP


Delen

1 comment on “De SJP Magneten komen er weer aan! 22 nominaties…

  1. Pingback: De SJP Magneten komen er weer aan! 22 nominaties… « Werken in een Callcenter Werken in een Callcenter

Comments are closed.