De Toekomst van Werk – Symposium op 30 oktober

Delen

toekomst van werkOp 30 oktober organiseert Profile Dynamics het symposium De Toekomst van Werk, waarin de balans wordt opgemaakt van Het Nieuwe Werken (HNW). Wat werkt, hoe kan het beter en wat verandert er in de toekomst? HR-managers en -adviseurs, projectmanagers en facilitair managers krijgen tijdens het symposium antwoord op deze vragen. Zij doen kennis en inspiratie op om organisaties voor te bereiden op de toekomst van werk. Er worden praktische handvatten aangereikt, gebaseerd op grootschalig onderzoek naar de praktijk van HNW, en inzichten gedeeld van aansprekende experts.

Programma De Toekomst van Werk

  • Van Nieuw naar Beter Werken – Aanbevelingen en tips over beter werken in de toekomst op basis van onderzoek naar HNW in Nederland dat TNO uitvoerde in samenwerking met Profile Dynamics – Hans de Jong en Wilma Kuipers, Amygdala b.v.
  • “˜Blended working’ – Nico van Yperen voorziet een toekomst met daarin een “˜blend’ van “˜oud’ en “˜nieuw’ werken, waarin verschillen tussen werknemers en leiderschap belangrijke thema’s zijn. Nico van Yperen is hoogleraar Organisatiepsychologie, Rijksuniversiteit Groningen.
  • Slimmer en duurzamer werken – Roos Wouters pleit voor een ander arbeidsmodel dat beter past bij de toenemende dynamiek op de arbeidsmarkt. Roos Wouters is voorzitter van de stichting HetNieuweWerkenWerkt en inspirerende spreker bij TEDx.
  • Het kantoor van de toekomst – Tegen de trend in lijken jongeren weinig te zien in HNW. Is er toekomst voor “˜het kantoor’ en wat is het kantoor van de toekomst?

Praktische informatie

Het symposium vindt plaats van op 30 oktober van 13.00 tot 17.00 uur in Het Oude Magazijn te Amersfoort. Aanmelden kan via office@profiledynamics.nl. De deelnamekosten bedragen € 85,–.

Deze week nog meer op Hi-RE.nl:

 Sollicitaties worden sneller en vaker beantwoord
HR-manager minder enthousiast over flexwerken
Bedrijven reageren vaker en sneller via Facebook
De 10 meest verrassende nieuwe beroepen volgens ouders


Delen

1 comment on “De Toekomst van Werk – Symposium op 30 oktober

  1. Pingback: De Toekomst van Werk – Symposium op 30 oktober « Werken in een Callcenter Werken in een Callcenter

Comments are closed.