Wie heeft Beste Digitale Sollicitatie-Ervaring 2014? | Hi-RE.nl

Digitaal Werven 2013 - Welke recruitmentsites hebben de beste digitale sollicitatie-ervaring
Delen

Wie oDigitaal Werven 2013 - Welke recruitmentsites hebben de beste digitale sollicitatie-ervaring wie wordt de opvolger van Reed Business, Tennet, TamTam, Deloitte en Enexis? Welke organisatie ontvangt de Award voor de Beste Digitale Sollicitatie-ervaring 2014?

Wie de prijs in ontvangst mag nemen, blijft nog even in het midden. Dat weten we pas 7 oktober als de winnaar tijdens Digitaal-Werven bekend wordt gemaakt. Wel kunnen we vertellen wie er in ieder geval mee doen aan de strijd! Genomineerd voor de Beste Digitale Sollicitatie-ervaring 2014 zijn:

Bol.com, Calco, Eneco en Grant Thornton zijn genomineerd omdat zij een hele nieuwe site live hebben gebracht(of hele grote veranderingen aan hun werken-bij-site doorgevoerd, dat deze bijna nieuw lijkt), terwijl de eerdere winnaars Deloitte en Enexis hun werken-bij-sites hebben doorontwikkeld. Een jury zal uit deze genomineerden een winnaar kiezen. De jury bestaat dit jaar overigens uit:Ronald van SchaikTom van der ValkAnouschka ScholtenWilbert PotMaartje Kemme en Jeanet Bathoorn.

Digitaal WervenDigitaal-Werven

Digitaal-Werven wordt dit jaar voor het achtste jaar op rij georganiseerd. Op Dinsdag 7 oktober 2014 vindt dit event plaats in Seats2Meet Utrecht en zal ook de Award voor de Beste Digitale Sollicitatie-Ervaring 2014 worden uitgereikt. Digitaal-Werven staat al jaren bekend als het event waar je echt iets van op steekt.

Net als voorgaande jaren bestaat het programma uit twee delen. In de ochtend zijn er allerlei openbare vragenuurtjes, waarbij experts aan de tand gevoeld kunnen worden. De onderwerpen die tijdens deze vragenuurtjes aan bod komen, zijn onder andere: optimale media inzet, de corporate recruitmentsite, employer branding, internationale werving en talent management.

’s middags bestaat het programma uit een plenair gedeelte en zijn weer verschillende inspirerende lezingen en zal de middag afgesloten worden met de uitreiking van de Award voor de Beste Digitale Sollicitatie-ervaring 2014. Het dagvoorzitterschap is in handen van Bas van de Haterd, initiator van Digitaal-Werven.

Het volledige programma van Digitaal-Werven vind je hier...

In de middag is er een plenair programma met verschillende inspirerende lezingen en als afsluiting de uitreiking van de award.

Praktische informatie Digitaal-Werven

Wat: Digitaal-Werven
Wanneer: Dinsdag 7 oktober 2014
Waar: Seats2Meet Utrecht
Kosten: 399 euro voor de hele dag en 299 euro voor alleen het middagprogramma.

 


Delen

1 comment on “Wie heeft Beste Digitale Sollicitatie-Ervaring 2014? | Hi-RE.nl

  1. Pingback: Wie heeft Beste Digitale Sollicitatie-Ervaring 2014? | Hi-RE.nl « Werken in een Callcenter Werken in een Callcenter

Comments are closed.