Vacature: Achtbaantester gezocht!

Delen

vacature achtbaantester

Vacature: Actieve senior gezocht om achtbanen te testen

Een Nederlandse kortingswebsite heeft een bijzondere vacature. Het bedrijf is op zoek naar een achtbaantester om de achtbanen van de Efteling en Walibi Holland aan een test te onderwerpen. Vorig jaar zocht de kortingswebsite ook al naar een achtbaantester. Vanwege de overweldigende respons van van vorig jaar, er kwamen bijna 1000 sollicitaties binnen, is er besloten om de actie ook in 2014 op te zetten.

Wie stapt de achtbaan in?

Omdat de gemiddelde “˜senior’ anno 2014 het nog lang niet rustig aan doet of achter de geraniums zit, is Uitmetkorting.nl ook op zoek naar een enthousiaste 50 of 65 plusser die nog graag in een achtbaan stapt. De kortingswebsite zoekt iemand van 50 jaar of ouder die een aantal achtbanen wil testen op spanning, thematiek en comfort. Welke achtbanen zijn echte aanraders tijdens een dagje uit met de (klein)kinderen? Zowel dames als heren mogen solliciteren. Het is wel belangrijk dat de achtbaantester in goede gezondheid is, zo mogen mensen met hartklachten niet in de achtbaan. Overleg bij twijfel met een arts.

Hoe sneller en hoger, hoe beter!

Vorig jaar werden er diverse achtbanen getest door de toentertijd 68-jarige Jack de Ruijter. Hoe sneller en hoger, hoe beter, was zijn motto. Uitmetkorting.nl is nu op zoek naar een andere senior met dezelfde instelling. Het testen van de achtbanen hoeft niet alleen, maar kan samen met de partner, een vriend of vriendin of een (klein)kind.

Solliciteren?

Solliciteren kan per email. Uitmetkorting.nl roept de sollicitanten op om zo origineel mogelijk uit de hoek te komen en op ludieke wijze te laten zien waarom juist zij gekozen moeten worden als dé “˜Senior Achtbaantester’ van Nederland. Het betreft een vrijwillige functie, maar de achtbaantester krijgt wel twee gratis entreekaarten voor Walibi en de Efteling. De sollicitatieprocedure loopt tot 20 juni.

Jack de Ruijter test de achtbanen in Walibi


Delen

1 comment on “Vacature: Achtbaantester gezocht!

  1. Pingback: Vacature: Achtbaantester gezocht! « Werken in een Callcenter

Comments are closed.