Cv 2.0 Een uitzonderlijk plaatje

      Reacties uitgeschakeld voor Cv 2.0 Een uitzonderlijk plaatje
Delen

Bijna iedere woensdag laten we op Hi-RE.nl een creatief, opvallend cvwant bij Hi-RE houden we wel van deze creatieve uitspattingen. Deze cv 2.0‘s zijn cv’s waarbij je gelijk denkt: Wow! Wat leuk, origineel of leuk bedacht! Dit kan een mooie grafische weergave zijn, een website, een prezi of een andere creatieve uitspatting. In ieder geval een cv dat gelijk opvalt en niet zomaar op de stapel cv’s belandt.

Het cv van Jordan

Het cv is een schriftelijke weergave van opleiding, ervaring, vaardigheden en expertise. Alles moet kloppen en de recruiter overtuigen dat je over de juiste competenties beschikt om in aanmerking te komen voor de baan. En dát beoordeelt deze recruiter in 6 seconden (gemiddeld). Wil je de aandacht van de recruiter wat langer vasthouden, dan zul je dus iets moeten doen wat de aandacht van deze recruiter weet te trekken. En dat is Jordan wel gelukt met het onderstaande kunstwerk. In 6 seconden dit curriculum vitae scannen, zal niet mee vallen. Maar opvallen doet het zeker en het is ook erg leuk gedaan. Het laat in ieder geval zien dat Jordan wel enige ervaring heeft als designer én hoe kun je beter je ervaring als designer laten zien, dan gewoon een mooi design te maken. Is talent in dit vakgebied niet veel belangrijker? Wij vinden het in ieder geval een supercv!

Het design cv van Jordan

cv 2.0 jordan

 

Andere voorbeelden opvallende, creatieve curricula vitae :)

Ja, nee, ja, nee. Wel of niet aannemen?
De boeken er op naslaan…
Een cadeau 
Van Lego kun je alles maken….
Jezelf in een hokje plaatsen
Een Amazon lookalike
The game
20 creatieve cv’s op instagram
 Gewoon je verhaal vertellen…
Me, me, me!
Voorpaginanieuws


Delen