Cv 2.0: Ja, nee, ja, nee. Wel of niet aannemen?

Delen

cv ja neeHet is weer woensdag dus tijd voor een cv 2.0, want dat doen we iedere woensdag :). Elke woensdag laten we hier op Hi-RE een creatief, opvallend cv zien, omdat wij dat gewoon leuk vinden en ons regelmatig verbazen over de enorme creativiteit die mensen laten zien bij het maken van hun curriculum vitae. Curricula vitae waarvan wij denken: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of leuk bedacht! Dit kan een mooie grafische weergave zijn, een website, een prezi of een andere creatieve uitspatting. In ieder geval een cv dat gelijk opvalt.

Het cv van Craig

Wanneer je solliciteert, hebben je sollicitatiebrief en cv maar één doel; het overtuigen van de werkgever of recruiter dat jij degene bent die ze aan moeten nemen. Dat jij ‘the man of woman for the job’ bent. Jij beschrijft je motivatie en je capaciteiten, terwijl werkgevers en recruiters je profiel matchen aan hun eisen en verwachtingen. Craig Baute maakt dit matchen wel heen eenvoudig door van zijn cv een flow chart te maken, waarmee werkgevers en recruiters snel kunnen bepalen of ze Craig wel of niet nodig hebben. Erg leuk gedaan! Maar of recruiters en werkgevers er zo blij mee zullen zijn?

Flow chart-cv van Craig

cv 2.0 - ja-nee

Andere voorbeelden opvallende, creatieve curricula vitae :)

De boeken er op naslaan…
Een cadeau 
Van Lego kun je alles maken….
Jezelf in een hokje plaatsen
Een Amazon lookalike
The game
20 creatieve cv’s op instagram
 Gewoon je verhaal vertellen…
Me, me, me!
Voorpaginanieuws


Delen

1 comment on “Cv 2.0: Ja, nee, ja, nee. Wel of niet aannemen?

  1. Pingback: Cv 2.0: Ja, nee, ja, nee. Wel of niet aannemen? « Werken in een Callcenter

Comments are closed.