Cv 2.0; De boeken er op naslaan…

      Reacties uitgeschakeld voor Cv 2.0; De boeken er op naslaan…
Delen

cv 2.0 ewelinaIn onze wekelijkse rubriek cv 2.0 laten we wekelijks een bijzonder cv zien. En niet zo maar een cv, maar een cv 2.0. Een cv 2.0 is een cv, waarvan je gelijk denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of leuk bedacht! Een mooie grafische weergave, een website, een originele video of andere creatieve uitspatting; dat is voor ons een cv 2.0.

Het cv van deze week is afkomstig van de Poolse Ewelina Rosinska, woonachtig in Londen en werkzaam als grafisch designer, die haar curriculum vitae heeft omgetoverd in een portfolio boek.

Het cv van Ewelina

Vorige week lieten we hier het ‘cadeautje’ van de Oekraí¯ense Daria Skrybchenko als zien, die van haar cv een zelfpromotie kit had gemaakt. Ook het cv van Ewelina is mooi verpakt en denk je eerder aan een cadeautje dan aan een curriculum vitar. Het staat natuurlijk wel leuk op het bureau van de recruiter 😉

Het cv van Ewelina is een boek, met daarin foto’s van haar werk en haar ‘echte’ curriculum vitae is in de vorm van een infographic. Het geheel komt mooi stijlvol over. Het boek, verpakt in een mooi doosje, ziet er mooi uit en geeft een duidelijk beeld van het werk van Ewelina. Mooie kleuren zijn gebruikt, voor zowel het boek als de verpakking als de infographic. De infographic is duidelijk en geeft mooi weer wat Ewelina heeft gedaan. Mooie, kleine details maken dit tot een plaatje.

Kortom, dit kunstwerk van Ewelina kan niet in onze gallerij der cv’s ontbreken!

Wat vind jij ervan?

Cv Eweline Rosinska

Meer creatieve en opvallende voorbeelden vind je hier

Deze week nog meer op Hi-RE.nl

HRM Blog Artikelen Top 10 April 2014
Dropouts hebben de toekomst
Hoe spreek je mannen/vrouwen aan in een vacaturetekst?<
“˜Onbeperkt aan de Slag’ voor vergroting kansen arbeidsmarkt
Video: Geweldloos communiceren – Rosenberg (6)
HRM Evenementen overzicht week 19 & 20
Personal Branding: Hoe word ik (g)een grijze muis? Verzuim: Wat te doen bij een dubieuze ziekmelding?
Zakelijk flirten; 5 dingen die je vooral niet moet doen<


Delen