Cv 2.0 Van Lego kun je alles maken….

      Reacties uitgeschakeld voor Cv 2.0 Van Lego kun je alles maken….
Delen

Sommige cv’s zijn zo ontzettend creatief dat ze een plaatsje verdienen in onze cv 2.0-gallerij. Al moet ik wel eerlijk zijn dat het cv van vandaag misschien niet zo creatief is als vele andere cv’s die we hier op Hi-RE al hebben laten zien, maar de manier van presenteren van het cv is wel ontzettend leuk.Toegegeven het is een oudje (2011), maar ik had dit creatieve kunstwerkje nog niet eerder gezien en vond het te leuk om te laten gaan. Dit cv van Kendra Wiig laat zien hoe creatief mensen soms zijn om de aandacht te trekken van een organisatie, maar dat het niet altijd leidt tot succes.

Het cv van Kendra

Kendra Wiig solliciteerde voor de functie van Community Manager bij het online spel Lego Universe. Ze wist dat de concurrentie voor deze functie groot zou zijn en besloot dan ook om iets aparts te doen en zo de aandacht te trekken. Van Lego bouwde Kendra de mascotte van het bedrijf, een haai na en legde haar cv in de bek van het beest. Zo ging haar sollicitatie de deur uit, maar het mocht niet baten en het leidde dan ook niet tot de baan. Wel kreeg Kendra een leuke reactie op haar creatieve sollicitatie. In een brief kreeg ze de complimenten voor haar bouwwerk en de originaliteit ervan en de mededeling dat ze aan Kendra zouden denken als ze in de omgeving van Kendra’s woonplaats vacatures zouden krijgen.

De Lego-haai met het cv

lego cv


Delen