Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen van de week

      Reacties uitgeschakeld voor Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen van de week
top 5 hrm blog artikelen
Delen

top 5 hrm blog artikelen 43

Wekelijks publiceren we op Hi-RE.nl een groot aantal HRM blog artikelen. Deze HRM blog artikelen schrijven wij niet allemaal zelf, maar worden voor een groot gedeelte geschreven door onze bloggers. Onze bloggers zijn werkzaam in het vakgebied en beschikken over een schat aan kennis, die zij graag willen delen en dat resulteert in interessante en leuke artikelen. Artikelen die wekelijks ook allemaal goed gelezen worden, maar elke week heb  je natuurlijk wel een paar toppers. De toppers van deze week, die het meeste gelezen zijn, zetten we vandaag voor je op een rijtje  in een top 5….

Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen

Top 5 HRM Blog artikelen  - - Corporate branding plus employer branding is...?Corporate branding plus employer branding is…?

In haar artikel heeft Annemarie Stel het over een “˜merkvesting’. Een “˜merkvesting’  krijg je als je erin slaagt om je corporate brand en je employer brand te “˜integreren’. In dit artikel gaat Annemarie verder in op de ‘merkvesting’, moet je marketing erbij halen of niet?

Lees verder...

Top 5 HRM Blog artikelen - Gemakzucht management leidt tot slechte werknemers!Gemakzucht management leidt tot slechte werknemers!

In zijn artikel gaat Michel den Daas er op in dat managers meer tijd zouden moeten maken voor de werving- en selectieprocedure. Managers willen allemaal high performers hebben, maar maken geen tijd voor het werven en selecteren van deze high performers. Michel den Daas laat zien in zijn artikel welke voordelen het heeft als management zich er meer mee bemoeit.

Lees verder

Top 5 HRM Blog artikelen - Waarom medewerkers van Jupiter en managers van Saturnus lijken te komenWaarom medewerkers van Jupiter en managers van Saturnus lijken te komen

Tussen managers en medewerkers heerst nog al eens wat onbegrip. Het totaal niet begrijpen van elkaar en het doen van verkeerde aannames leidt tot frustraties. In haar artikel geeft Gerline Douwes een aantal herkenbare praktijkvoorbeelden en tips wat managers en medewerkers kunnen doen om dit te veranderen.

Lees verder

Top 5 HRM Blog artikelen - Dromen, durven en doen...Dromen, durven en doen…

Er zijn van die momenten in je leven dat je toe bent aan iets nieuws. Je voelt je onrustig. Je wilt heel veel, maar weet niet goed hoe je moet starten. Je wilt een nieuwe richting inslaan, maar het is angstig om los te laten wat je nu hebt. Veel mensen hebben daar last van. In haar artikel geeft Saskia Postma tips hoe je daar mee aan de slag kunt gaan.

Lees verder

Top 5 HRM Blog Artikelen - Is er geen actieplan met banen voor jou? Pech!Is er geen actieplan met banen voor jou? Pech!

Voor zowel jongeren als ouderen worden er allerlei banenplannen opgesteld om de oudere en jongere werklozen aan banen te helpen.  Voor de ene groep (jongeren) is er meer uitgetrokken dan voor de andere groep (de ouderen). In haar artikel gaat Annemarie Stel in op het opstellen van deze banenplannen. Gaan we straks voor elke groep (vrouwen, allochtonen, etc.) een banenplan opstellen? En wat als deze banenplannen succesvol blijken te zijn? En wat nu als je niet behoort tot een groep waar geen banenplan voor is opgesteld? Het is immers crisis….

Lees verder

Volgende week vind je op Hi-RE natuurlijk weer heel veel nieuwe artikelen. Lijkt het je leuk om zelf een keer (of op regelmatige basis) een artikel te schrijven voor Hi-RE, laat het ons weten en mail naar ronjansen@hi-re.nl.


Delen