Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen van de week

Top 5 HRM Blog artikelen week 41
Delen

Top 5 HRM Blog artikelen week 41

Wekelijks publiceren we op Hi-RE.nl een groot aantal HRM blog artikelen. Deze HRM blog artikelen schrijven wij niet allemaal zelf, maar worden voor een groot gedeelte geschreven door onze bloggers. Onze bloggers zijn werkzaam in het vakgebied en beschikken over een schat aan kennis, die zij graag willen delen en dat resulteert in interessante en leuke artikelen. Artikelen die wekelijks ook allemaal goed gelezen worden, maar elke week heb  je natuurlijk wel een paar toppers. De toppers van deze week, die het meeste gelezen zijn, zetten we vandaag voor je op een rijtje  in een top 5….

Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen

Top 5 HRM blog artikelen 41 - De recruiter als sleutel op het slot van de arbeidsmarktDe recruiter als sleutel op het slot van de arbeidsmarkt

In zijn artikel laat Tjerko van der Wouden zien dat de moeilijke arbeidsmarkt en de gevolgen daarvan voor recruiters juisten kansen creí«ren voor recruiters om hun toegevoegde waarden te laten zien en je als recruiter in staat bent om de problemen op de arbeidsmarkt te overwinnen door hard te werken en slim te handelen. Hoe? Dat lees je in zijn artikel.

Lees verder

Top 5 HRM blog artikelen 41 - Recruitment: Nederland vs. UKRecruitment: Nederland vs. UK

Blogger Jeroen van Driel is sinds kort werkzaam bij Broadbean Technology. Voor zijn werk bij Broadbean gaat hij eens in de twee maanden naar Londen en bezoekt hij het hoofdkantoor van Broadbean. In zijn artikel gaat Jeroen in op de verschillen in het werken in de UK en Nederland, maar ook in op de verschillen in recruitment én hoe het Nederlandse recruitment staat ten opzichte van het Engelse recruitment. Lopen wij in Nederland voorop of juist niet?

Lees verder

Top 5 HRM blog artikelen 41 - Betrek werknemers met Gamification: How to Play?Betrek werknemers met Gamification: How to Play?

Games zijn hot! Rijen mensen stonden voor de winkels toen GTA V uitkwam en binnen no time een recordopbrengst wist te realiseren. In zijn artikel gaat Marvin Burghardt in op hoe je gamification kunt toepassen in je organisatie én hoe je op deze manier je werknemers kunt betrekken bij de organisatie.

Lees verder

Top 5 HRM Blog artikelen 41 - Digitaal Werven: Beste online sollicitatie-ervaring 2013Digitaal Werven: Beste online sollicitatie-ervaring 2013

Nicol de Voor van VoorTekst was deze week aanwezig op Digitaal Werven, waar naast interessante sessies ook de Award voor de Beste online sollicitatie-ervaring 2013 werd uitgereikt. In haar artikel geeft Nicol een impressie van de dag en beschrijft zij wat haar opviel tijdens de verschillende sessie.

Lees meer...

Top 5 HRM Blog artikelen 41 - Is jouw bedrijf ook rijp voor groei en nieuwe ambities?Is jouw bedrijf ook rijp voor groei en nieuwe ambities?

In haar artikel gaat Saskia Postma in op waarom je social media in kunt zetten om nieuwe klanten of opdrachten te vinden. Hoe je social media als een marketing-middel kunt gebruiken en daarmee ervoor kunt zorgen dat je bedrijf groeit en je je ambities kunt waarmaken.

Lees verder

Tip van de week

Afgelopen week waren wij van Hi-RE.nl te gast bij de Independent Recruiters Groep, waar Olfertjan Niemeijer ons uitlegde hoe het aanbieden van gratis (managment)boeken op de website van Independent Recruiters een onderdeel vormt van de talentstrategie. Een aanrader om te lezen: Independent Recruiters: Talentstrategie dmv een goed boek!

Volgende week vind je op Hi-RE natuurlijk weer heel veel nieuwe artikelen. Lijkt het je leuk om zelf een keer (of op regelmatige basis) een artikel te schrijven voor Hi-RE, laat het ons weten en mail naar ronjansen@hi-re.nl.


Delen

1 comment on “Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen van de week

  1. Pingback: Deze week webinars Active Sourcing door Textkernel « Werken in een Callcenter

Comments are closed.