De Magneten worden weer uitgereikt; 23 nominaties

      Reacties uitgeschakeld voor De Magneten worden weer uitgereikt; 23 nominaties
foto SJP Magneet (1)
Delen

SJP Magneten worden weer uitgereikt tijdens de Employer Branding Experience 2013. In totaal zijn er door de jury 23 inzendingen genomineerd voor de SJP Magneten.Op 31 oktober zullen tijdens de Employer Branding Experience 2013 ook weer de Magneten uitgereikt worden door de Stichting Jaarprijzen Personeelscommunicatie (SJP). De jury’s hebben in totaal 23 inzendingen genomineerd voor de Magneten, dé prijzen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In totaal waren er 45 inzendingen.

SJP-voorzitter Hans Kroonen: “Het niveau van de inzendingen is hoog dit jaar. “¨Dat is terug te zien in het aantal nominaties. Over het aantal Magneten ga ik nog niets zeggen. Kom daarvoor maar naar de uitreiking!”

De SJP beoordeelt op creativiteit, consistentie en effectiviteit. Het aantal inzendingen voor de Employer Brand jury is toegenomen ten opzichte van vorig jaar, maar het meeste werk wordt nog steeds ingezonden voor beoordeling op creativiteit.

Uitreiking Magneten

Tijdens de Employer Brand Experience 2013, dat op 31 oktober 2013 in het AFAS Circustheater in Den Haag gehouden zal worden, worden de Magneten uitgereikt. Omdat de uitreiking onderdeel is van hét event in dit specialisme, zullen de winnaars en de jury’s hun verhaal kort presenteren. Zodat het publiek ook hoort waarom juist deze campagnes een Magneet winnen.

Al het ingezonden werk zal tijdens de Employer Branding Experience geí«xposeerd worden.

De genomineerde inzendingen

De Magneetjury’s zijn samengesteld uit creatieven, strategen, specialisten én klanten. De SJP beoordeelt op creativiteit, consistentie en effectiviteit. Er zijn dan ook drie verschillende jury’s: Creativiteitsjury, Effectiviteitsjury en een Employer Brand jury.

De drie jury’s hebben de volgende inzendingen (werk verschenen in het Magnetenseizoen 1 juli 2012 t/m 30 juni 2013) genomineerd:

Creativiteitsjury
Ahold – Young Works
Croon elektrotechniek – ARA M/V
Defensie (4x)– Steam
Defensie (2x)– Steam/Maximum
Eneco – TMP&CO
EY Nederland – de PersoneelZaak
Humanitas – Nijgh
ING – Energize
Kinderboerderij de Pijp – FHV BBDO
Luchtverkeersleiding Nederland – Steam
Ministerie van BZK – de PersoneelZaak
Nationale Politie – VNU Vacaturemedia
PostNL – Publicis Personeel
UMC Utrecht – Steam
Vakopleiding Transport & Logistiek – TMP&CO

EffectiviteitsjuryӬ
Ahold – YoungWorks

ҬӬEmployer Brand jury
Ahold – YoungWorks
Croon elektrotechniek – ARA

Bron: SJP


Delen