Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen van de week

      Reacties uitgeschakeld voor Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen van de week
Top 5 HRM Blog artikelen week 40
Delen

Top 5 HRM Blog artikelen week 40

Wekelijks levert een grote groep mensen een bijdrage aan Hi-RE.nl door het schrijven van HRM blog artikelen. HRM blogartikelen die allemaal goed gelezen worden, maar elke week heb je natuurlijk wel een paar toppers! Wat zijn de topartikelen van de week? Reden voor ons van Hi-RE om daar eens naar te kijken en de 5 HRM blog artikelen die de afgelopen week het meest gelezen zijn op een rijtje te zetten in een top 5.

Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen

Top 5 HRM blog artikelen week 40 - De implosie van  LinkedIn door Annemarie StelDe implosie van LinkedIn

In haar artikel gaat Annemarie Stel in op de Sponsored Jobs die LinkedIn tegenwoordig laat zien op de homepage en verwijt Annemarie LinkedIn dat het zich steeds meer gaat gedragen als een ordinair jobboard.

Lees verder

Top 5 HRM Blog Artikelen week 40 - Doe mij maar.... een UPO (Uniform Selectie Overzicht) door Koen RoozenDoe mij maar… een USO

Daar waar iedereen een UPO (een Uniform Pensioenoverzicht) krijgt, roept Koen Roozen in zijn artikel op tot het opstellen van een USO, een Uniform Selectie Overzicht. Een Selectie Overzicht van alle kandidaten die je krijgt in een (selectie)procedure. Waarom? Dat lees je in het artikel van Koen.

Lees verder

Top 5 HRM Blog artikelen week 40 - Is het inleveren van slaris altijd terech? door Zwager van A'damIs het inleveren van salaris altijd terecht?

Eerder deze week stonden de kranten bol van het nieuws dat steeds meer bedrijven hun werknemers vragen om salaris in te leveren. In zijn artikel vraagt Zwager van A’dam zich af of  dit zomaar mag en je dit als werknemer zomaar moet slikken…

Lees verder

Top 5 HRM Blog Artikelen week 40 - Ben ij liefdesverslaafd? door Arnaud HolBen jij ook liefdesverslaafd?

In zijn artikel gaat Arnaud Hol in op liefdesverslaving. Nu denk je zeker dat liefdesverslaving iets te maken moet hebben met sex of oneindig veel liefdesrelaties. Sorry, maar helaas. Dat hoeft dus niet. Niet afhaken nu! Mensen met een liefdesverslaving willen geliefd zijn, gewaardeerd worden, aardig worden gevonden en erkenning krijgen. Hoe je daarmee om moet gaan in relatie tot je baas of collega’s is wat Arnaud in zijn artikel eveneens uitlegt

Lees verder

Top 5 HRM Blog Artikelen week 40 - Storytelling; Hoe verleid je je klanten met een verhaal? door Saskia PostmaStorytelling; Hoe verleid je je klanten met een verhaal?

In haar artikel legt Saskia Postma uit hoe belangrijk het is dat jouw bedrijf een verhaal heeft en hoe je met jouw verhaal en het vertellen van jouw verhaal (storytelling) klanten kunt verleiden.

Lees verder…

Geweldig ontslagvideo en de (nog geweldigere) reactie van de werkgever

Afgelopen vrijdag publiceerden we hier op Hi-RE twee ontzettende leuke video’s. In de ene video vertelt een werkneemster op zeer origineel wijze aan haar baas dat ze ontslag neemt. In een week tijd werd deze video bijna 10 miljoen keer bekeken op YouTube. Tja, wat doe je dan als werkgever? Deze werkgever wist zich wel raad met de situatie en nam een “We’re hiring” video op die bol staat van de verwijzingen naar de video van de werkneemster die ontslag nam. Een aanrader om even te kijken!

De video’s vind je hier…Ontslag nemen; zo kan het ook 

Volgende week vind je op Hi-RE natuurlijk weer heel veel nieuwe artikelen. Lijkt het je leuk om zelf een keer (of op regelmatige basis) een artikel te schrijven voor Hi-RE, laat het ons weten en mail naar ronjansen@hi-re.nl.


Delen