Cv 2.0, een cv in de vorm van een 7

      Reacties uitgeschakeld voor Cv 2.0, een cv in de vorm van een 7
Delen

nummerCreatieve cv’s; de één vindt ze geweldig, de ander gooit ze het liefst gelijk op de stapel: “Niet uitnodigen voor gesprek. (Wel afhankelijk van de functie, natuurlijk). Maar nu, je als sollicitant niet de enige bent die solliciteert op een vacature, moet je toch iets doen om op te vallen in de hoeveelheid reacties die er binnenkomen. Om op te vallen in de stapel, die een recruiter dan op zijn bureau heeft liggen, creí«ren sommige mensen schitterende kunstwerken.

In onze rubriek cv 2.0 laten we wekelijks een creatief, opvallend curriculum vitae zien. Een cv waarvan je denkt: Wow, dat is mooi, opvallend en leuk! Deze creatieveling wil ik wel eens nader aan de tand voelen….

Een cv in de vorm van een zeven

Het cv van vandaag is van Mathew Antony Tate. Mathew heeft zijn cv in de vorm van een 7 gemaakt. Buiten dat de 7 zijn geluksgetal is, heeft het geen enkele betekenis. Het cv ziet er leuk en goed uit, maar…. Je moet wel wat moeite doen om het te lezen en er achter te komen wat Mathew kan, wil en biedt. Wij vinden het in ieder geval een mooi kunstwerk. Het zou hier zo aan de muur kunnen hangen en het valt in ieder geval gelijk op, maar of het nu echt handig is?

Wat vinden jullie van het cv van Mathew? Trekt het je aandacht? Krijg je een beeld van Mathew? Zou je hem uitnodigen voor een gesprek?

Het cv van Mathew

voorbeeld cv creatief

Andere creatieve en opvallende cv’s

20 creatieve cv’s op instagram
Barbara zoekt een baan
De boel even lekker omdraaien
Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Een mooie, opvallende Prezume
Agile-style
Hij kan gelijk aan de slag
Een mooie Nederlandse infographic
The game
Op zoek naar een dream job

 


Delen