Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen van de week

      Reacties uitgeschakeld voor Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen van de week
Top 5 HRM blog artikelen week 37
Delen

Elke week levert een grote groep mensen een bijdrage aan Hi-RE.nl door het schrijven van HRM blog artikelen. HRM blogartikelen die allemaal goed gelezen worden, maar elke week heb je natuurlijk wel een paar toppers! Wat zijn de topartikelen van de week? Reden voor ons van Hi-RE om daar eens naar te kijken en de 5 hrm blog artikelen die de afgelopen week het meest gelezen zijn op een rijtje te zetten in een top 5.

Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen

Top 5 HRM Blog artikelen - Zin en onzin van een creatief cvZin en onzin van een creatief cv

In dit artikel vraagt Léon Keemer zich af of het maken van een creatief cv voor iedereen de beste keuze is en wanneer je de plank volledig misslaat. Om deze vragen te beantwoorden gaat hij in op het doel van het cv, maar ook op de vorm van een cv.

Lees verder...

Top 5 HRM blog artikelen - Je employer brand om zee helpen - Annemarie StelHoe je je employer brand om zeep kunt helpen

In deze tijd, waar honderdduizenden werklozen vechten om een handjevol banen, waar recruiters vaak niet eens meer reageren op een sollicitatie omdat ze zijn verzopen in het aantal reacties, en waar ontslagen aan de orde van de dag zijn, is dit dé tijd om de wereld te vertellen wat een fantastische werkgever je bent? Van een employer brand heb je in deze tijd alleen maar last! Het is daarom de hoogste tijd dat we het om zeep helpen. Dat lijkt misschien lastig. Maar met de volgende vier tips die Annemarie Stel in haar artikel geeft, is de klus zo geklaard.

Lees verder…

Top 5 HRM blog artikelen - Solliciteren - 8 tips om je te onderscheiden bij het solliciterenSolliciteren – 8 manieren om jezelf te onderscheiden

Gastauteur Marvin Burghardt,”¨ Online Marketeer bij TruQu geeft in zijn artikel 8 tips waarmee je je als sollicitant kunt onderscheiden van de massa. 8 tips op het gebied van het  cv, online activiteiten en het daadwerkelijk solliciteren. Sommige van deze methoden zijn straightforward en klinken heel logisch, maar onderschat vooral het belang ervan niet, zeker niet wanneer het gaat om je toekomst.

Lees verder…

Top 5 HRM Blogs - Nederlandse economie 2012; een jaar in het teken van crisisNederlandse economie 2012; een jaar in het teken van crisis

De Nederland heeft nu al een aantal jaren last van de economische crisis. In de recent verschreven publicatie van het CBS “De Nederlandse economie 2012“ uitgebracht. In deze publicatie wordt een uitgebreid beeld geschetst van de economische structuur van Nederland en de ontwikkelingen daarin in 2012. In dit artikel een korte samenvatting van de meest opvallenden zaken die uit het rapport blijken.

Lees verder…

Top 5 HRM blog Artikelen - Goede vacaturetekst belangrijk voor succesvolle werving!Goede vacaturetekst belangrijk voor succesvolle werving!

Een slechte vacaturetekst kan er voor zorgen dat juiste de mensen waar je niet naar op zoek bent, solliciteren en je die ene topkandidaat misloopt. Een goede vacaturetekst zorgt ervoor dat de respons op je vacature hoger is en de kwaliteit van de groep mensen die solliciteert op je vacature beter wordt en je uiteindelijk minder tijd kwijt bent in je werving- en selectieproces. Het schrijven van een goede vacaturetekst levert je dus echt wel wat op. MOnsterboard onderzocht wat sollicitanten nu belangrijk vinden in een vacaturetekst.

Lees verder

 Volgende week vind je op Hi-RE natuurlijk weer heel veel nieuwe artikelen. Lijkt het je leuk om zelf een keer (of op regelmatige basis) een artikel te schrijven voor Hi-RE, laat het ons weten en mail naar ronjansen@hi-re.nl.


Delen