Cv 2.0: In de rebound, een cv 2.0 van de Nederlandse bodem

      Reacties uitgeschakeld voor Cv 2.0: In de rebound, een cv 2.0 van de Nederlandse bodem
Delen

Zo’n twee jaar geleden stuurden Peter van Rooy zijn cv 2.0 naar ons op met de vraag wat wij van zijn cv vonden. Aangezien wij dit soort initiatieven enorm kunnen waarderen, hebben we toen het cv van Peter op ons blog gezet met de vraag wat jullie ervan vonden. Er werd flink gereageerd en jammer genoeg vonden de meeste mensen het cv niet mooi weergegeven en raadde Peter dan ook aan om een ander cv te maken en ontstond er een discussie of een goed of slecht cv eigenlijk wel bestaat.

En dat heeft Peter nu gedaan. Peter heeft een nieuwe poging gewaagd en het is mooi geworden! Dus ik ben wederom benieuwd wat jullie van deze nieuwe poging van Peter en laat je mening achter in de reacties….

Het oude cv van van Peter kun je hier bekijken..,

Het hernieuwde cv van Peter

cv peter 2.1

Andere creatieve en opvallende cv’s

 20 creatieve cv’s op instagram
Barbara zoekt een baan
De boel even lekker omdraaien
Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Een mooie, opvallende Prezume
Agile-style
Hij kan gelijk aan de slag
Een mooie Nederlandse infographic
The game
Op zoek naar een dream job

Nog meer voorbeelden kun je hier bekijken

Cv 2.0

Wekelijks op woensdag laten wij hier op Hi-RE.nl een creatief, opvallend, mooi, apart kunstwerk zien. Een cv waarbij je gelijk denkt: Wow!

Deze kunstwerken vinden wij zelf, worden we over getipt of krijgen we toegezonden. We zijn dan ook altijd op zoek naar dit soort leuke, creatieve uitspattingen!

Heb je zelf een creatief cv, stuur het dan naar ons (natasjajansen@hi-re.nl)  toe en wij publiceren het op Hi-RE.nl. Erg leuk zouden we het vinden als je er zelf (of samen met ons) ook een stukje over wilt schrijven, omdat wij graag willen weten waarom je het maken van je curriculum vitae op deze wijze hebt aangepakt, wat je er mee wilt bereiken en waar je naar op zoek bent….


Delen