CV 2.0 Waar staat die B. nu voor?

      Reacties uitgeschakeld voor CV 2.0 Waar staat die B. nu voor?
Delen

CV 2.0 waar staat die B nu voorElke week op woensdag laten we hier op Hi-RE.nl In de rubriek cv 2.0 een leuk, opvallend, creatief cv zien; een cv 2.0. Een cv 2.0 is een cv dat gelijk opvalt en waar van je denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of anders!

Het cv 2.0 van Ian Roy Christopher B. Rañosa

Het eerste wat me aan dit cv opvalt, is de naam van de maker. Het is een mond vol. Wat me ook opvalt, is dat hij zijn eerste 3 namen voluit schrijft en vervolgens zijn vierde naam afkort. Nieuwsgierig als ik ben, wil ik dan toch weer graag weten waarom hij hier volstaat met B. en waar die B. dan voor staat? Bernard, Barbie, Baloe? Ik kan me eigenlijk niets anders bedenken dan dat deze B-naam een rare naam is… Een andere reden om alle namen voluit te schrijven en dan ineens een naam af te korten, kan ik niet bedenken. Of misschien is er in Manilla een regel dat je maar 3 namen voluit mag schrijven, dat kan natuurlijk ook 🙂

Maar ja dat heeft verder niks met zijn cv te maken natuurlijk. En zijn cv… dat is mooi en leuk. Hij heeft er zijn best op gedaan, maar dat mag ook wel als je een multimedia artist bent. 😉

Het gebruik van de verschillende kleuren is mooi en doordat Ian Roy Christopher B. Rañosa verschillende blokken, die er door het kleurgebruik goed uitspringen, heeft gebruikt, is het ook nog overzichtelijk. Hij geeft onder Objectives duidelijk aan waar hij naar op zoek is, maakt melding van zijn opleiding, ervaring, software waarmee hij heeft gewerkt en prijzen die hij heeft gewonnen. En dat mag. Als recruiter zul je nog een aantal zaken missen, maar gelukkig heb je daar dan weer een gesprek voor om verder op in te gaan. Mits je deze creatieveling natuurlijk al uitnodigt voor een gesprek.

Dit cv is zeker een cv dat zal opvallen in een stapel reguliere cv’s, maar om nu te zeggen dat het mooiste, opvallendste cv is dat ik ooit heb gezien in de afgelopen jaren, dat dan weer niet…. (En waar staat die B. nu voor?)

Wat vinden jullie ervan?

CV 2.0 creatief opvallend CV

 

Andere creatieve en opvallende cv’s

 20 creatieve cv’s op instagram
Barbara zoekt een baan
De boel even lekker omdraaien
Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Een mooie, opvallende Prezume
Agile-style
Hij kan gelijk aan de slag
Een mooie Nederlandse infographic
The game
Een cv met mooie kleurtjes en vormpjes

Heb je vragen, interessante en nieuwswaardige berichten, een persbericht wat je onder de aandacht wilt  brengen, een mooi, opvallend cv of wil je een keer (of vaker) jouw visie delen door middel van een blogbijdrage? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar natasjajansen@hi-re.nl of ronjansen@hi-re.nl of laat een berichtje achter op Twitter (@HIREinterimblog) of natuurlijk op Facebook of LinkedIn


Delen