CV 2.0 met mooie kleurtjes en vormpjes

      Reacties uitgeschakeld voor CV 2.0 met mooie kleurtjes en vormpjes
Delen

cv 2.0 anaHet is weer woensdag en elke week, op woensdag, publiceren we hier op Hi-RE.nl een cv 2.0. Een cv 2.0 is een cv dat gelijk opvalt en waarvan je denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of anders! Een cv 2.0 kan mooi grafisch weergave zijn, maar ook bijvoorbeeld een website of een andere creatieve uiting.

CV 2.0 van Ana

Op Behance.net, een online platform dat door, ruim een miljoen, kunstenaars en creatievelingen gebruikt wordt om hun werk te delen (eind 2012 door Adobe overgenomen) vond ik het curriculum vitae van de Portugese Ana. Dit cv trok, tussen alle andere creatieve uitspattingen van andere creatievelingen, gelijk mijn aandacht door het gebruik van de kleuren, de vormen en het lettertype. Het is een heel aantrekkelijk plaatje. Aan de ene kant een soort jaren ’70 uitstraling, maar tegelijkertijd heel eigentijds.

Het cv zelf is overzichtelijk en mooi opgedeeld in verschillende secties waar je informatie over Ana en haar vaardigheden kunt vinden. Erg mooi gedaan. En Ana maakt het ook helemaal af doordat ze er ook mappen, in dezelfde mooie stijl, bij heeft gemaakt. Erg mooi allemaal!

 ana 2

ana 3

Bron: Behance.net

Andere creatieve en opvallende cv’s

 20 creatieve cv’s op instagram
Barbara zoekt een baan
De boel even lekker omdraaien
Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Een mooie, opvallende Prezume
Agile-style
Hij kan gelijk aan de slag
Een mooie Nederlandse infographic
The game


Delen