CV 2.0 The game

      1 reactie op CV 2.0 The game
Delen

Het is weer woensdag en elke week, op woensdag, publiceren we hier op Hi-RE.nl een cv 2.0. Een cv 2.0 is een cv dat gelijk opvalt en waarvan je denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of anders! Een cv 2.0 kan mooi grafisch weergave zijn, maar ook bijvoorbeeld een website of een andere creatieve uiting.

CV 2.0 The Game

Deze week hebben we een cv in de vorm van een spel. Steve Anderson heeft van zijn cv een bordspel gemaakt. Steve begint met een keurige instructie  hoe het spel te spelen en voor wie het spel bedoeld is. Leuk vind ik de vermelding dat het spel voor 6 jaar en ouder is. Het spel op zich beeldt het leven van Steve uit en begint dan ook in zijn jonge jaren, om door te gaan naar zijn schoolcarrií¨re en de verschillende banen die hij heeft gehad. Elke feit uit het leven van Steve, elk vakje in het spel, is voorzien van een korte omschrijving, waarin Steve uitlegt wat hij daar heeft gedaan. Leuk gedaan. Over het gebruik van de kleuren, ben ik nog niet uit. Aan de ene kant vind ik ze ietwat saai, maar het gebruik van andere kleuren zou het bord misschien schreeuwerig maken.

Steve eindigt leuk met: “Want to keep playing? You can contact Steve directly…, gevolgd door zijn contactgegevens (waarvan wij het e-mailadres en het telefoonnummer in verband met de privacy van Steve hebben weggehaald. Wel hebben we zijn twitternaam laten staan, dus mocht je Steve willen vertellen wat je van zijn cv vindt, dan kan dat via Twitter. 😉

 Het cv van Steve

cv 2.0 the game

 Bron: Pinterest

Andere creatieve en opvallende cv’s

 20 creatieve cv’s op instagram
Barbara zoekt een baan
De boel even lekker omdraaien
Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Een mooie, opvallende Prezume
Agile-style
Hij kan gelijk aan de slag
Een mooie Nederlandse infographic


Delen

1 comment on “CV 2.0 The game

  1. Pingback: CV 2.0 met mooie kleurtjes en vormpjes « Werken in een Callcenter

Comments are closed.