Inschrijving SJP Magneten begonnen!

      Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving SJP Magneten begonnen!
SJP Magneten
Delen

SJP MagnetenJe beste werk verdient een Magneet! 

Ook dit jaar zullen de SJP Magneten, de jaarprijs voor het beste en meest creatieve werk in arbeidsmarktcommunicatie, weer uitgereikt worden. De inzending voor de SJP Magneten is dan ook geopend.

SJP Magneten

De Stichting Jaarprijzen Personeelscommunicatie (SJP) reikt jaarlijks de Magneten uit. In 1984 werd dit opgericht in om wat meer kleur te krijgen in grijze personeelsadvertenties.  Inmiddels zijn de SJP Magneten uitgegroeid tot een prijs die creativiteit beloont in een scala van on- en offline media. Of het nu gaat om een social media actie, themacampagne, bijzonder evenement of interne campagne. Het draait altijd om creativiteit, oorspronkelijkheid, onderscheidend vermogen. Een onafhankelijke jury van klanten, strategen en creatieven beloont het beste werk met een Magneet.

SJP Magneten meest gewaardeerde prijs

Vorig jaar bleek nog uit onderzoek van Werf& dat de SJP Magneten één van de meest gewaardeerde prijzen binnen het vakgebied is. 75 procent van de ondervraagden verkoos de Magneten als belangrijkste prijs, gevolgd door de Beste Digitale Sollicitatie-ervaring van Digitaal Werven en de SAN Awards van de Stichting Adverteerdersjury Nederland.

Deelname SJP Magneten en inzenden

Je kunt creatief werk inzenden dat is ingezet tussen 1 juli 2012 en 30 juni 2013. De sluitingsdatum voor inzending is 12 augustus 2013 16.00 uur. Voor alle informatie, inzendreglementen en inzendformulieren kijk je op sjp.nl.

Uitreiking Magneten tijdens Employer Brand Experience 2013

Net als vorig jaar zullen de Magneten uitgereikt worden tijdens het Employer Brand Experience 2013 Congres. Dit congres zal plaatsvinden op 31 oktober in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Gerelateerde berichten

5 Magneten uitgereikt
Employer Branding Experience 2012, een impressie
SJP Magneten; simply the best
Nominatie SJP Magneet 2009: Doktertje spelen 
 Nominatie SJP Magneet 2009: De Kanjers van het WKZ


Delen