CV 2.0 – een cv in infographic style

      Reacties uitgeschakeld voor CV 2.0 – een cv in infographic style
Delen

Wekelijks op woensdag publiceren we hier op Hi-RE een creatief, opvallend cv. Een cv 2.0 kan mooi grafisch weergave zijn, maar ook bijvoorbeeld een website of een andere creatieve uitspatting. Het is in ieder geval een cv dat gelijk opvalt en waarvan je denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of leuk bedacht!

En deze week hebben we een wel hele mooie creatieve uitspatting van de Italiaanse Alessandra de Robertis.

Het cv van Alessandra

Alessandra heeft haar cv niet zelf gemaakt, maar heeft het laten ontwerpen door een illustrator. De illustrator heeft gekozen voor een cv in de vorm van een infographic te maken. En met een mooi resultaat. Dit cv heeft mooie kleuren, is niet te druk en overzichtelijk. Mijn kanttekening plaats ik bij de tekst die ietwat schuin staat, omdat je of je nek in een wat vreemde hoek moet dwingen om het te lezen of dit cv moet draaien om het te lezen. Maar het is maar een klein stukje dus het valt mee.

Leuk is de bovenste balk waarin verklaard wordt wat waar aan de orde komt. 01 is informatie, 02. opleiding, 03. werkervaring en bij 04. vind je het één en ander over de competenties van Alessandra. De manier waarop, tijdlijnen en diagrammen, de werkervaring, competenties en carrií¨re van Alessandra zijn weergegeven zijn leuk en duidelijk.

Kortom, weer een mooi curriculum vitae!

Een cv in infographic-style

Bron: Behance.net

Andere creatieve en opvallende cv’s

 20 creatieve cv’s op instagram
Barbara zoekt een baan
De boel even lekker omdraaien
Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Een mooie, opvallende Prezume
Agile-style
Hij kan gelijk aan de slag
Een mooie Nederlandse infographic


Delen