CV 2.0 Een mooie Nederlandse cv infographic

      Reacties uitgeschakeld voor CV 2.0 Een mooie Nederlandse cv infographic
Delen

creatief cv Nederlandse infographicWekelijks op woensdag publiceren we hier op Hi-RE een creatief, opvallend cv. Een cv dat gelijk opvalt en waarvan je denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of anders! Een cv 2.0 kan mooi grafisch weergave zijn, maar ook bijvoorbeeld een website. Vandaag hebben we een mooie cv in de vorm van een infographic, gemaakt door Marco IJmker, een vormgever.

Een mooi Nederlandse cv infographic

Dit cv van Marco is mooi vormgegeven in een infographic. De infographic is duidelijk, aantrekkelijk en mooi rustig. De kleuren doen niet zeer aan je ogen en is het een mooi stijlvol geheel, waar je snel alle informatie over Marco in terug vindt. Marco maakt gelijk duidelijk waarnaar hij op zoek is én het vermelden van het bouwjaar, de regio en zijn ervaring van 10 jaar is goed. Ook het verloop van zijn carrií¨re geeft Marco duidelijk weer. Ook het stukje “Wie ben ik” vind ik er leuk gedaan. Het benoemen van zijn kenmerken en kennis maken het plaatje compleet. Verder verwijst Marco naar Behance waar je kunt zien wat Marco (portfolio Marco IJmker) zoal gemaakt heeft en soms zeggen plaatjes meer dan duizend woorden. 🙂

Dit cv is eenvoudig te scannen en je haalt er snel informatie over Marco uit, daarnaast is het stijlvol en mooi gemaakt. Ik zou Marco graag aannemen, wie nog meer?

(Het e-mailadres van Marco IJmker hebben wij onzichtbaar gemaakt)

Het cv van Marco

cv 2.0 nederlandse infographic

Andere creatieve en opvallende cv’s

 20 creatieve cv’s op instagram
Barbara zoekt een baan
De boel even lekker omdraaien
Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Weer een mooi plaatje
Een mooie, opvallende Prezume
Agile-style
Hij kan gelijk aan de slag
Met je CV voor op de krant


Delen