CV 2.0 Met je CV voor op de krant

Delen

CV 2.0 krantMet je CV in de krant, op de voorpagina van de NRC, Telegraaf of Trouw, levensgroot, zodat iedereen het ziet. Wie wil dat  nou niet? Het trekt in ieder geval lekker de aandacht. Misschien is dat wel wat Goncalo Pinho in zijn achterhoofd had toen hij dit mooie, creatieve CV 2.0 aan het maken was. Wij vinden het in ieder geval schitterend! We hebben de afgelopen jaren al heel wat CV 2.0 ’s voorbij zien komen, de een nog mooier dan de ander, maar er zijn er maar een paar die echt de WOW-factor hebben en daar behoort het CV 2.0 van vandaag ook zeker bij.

Wat we overigens wel zien is dat de afgelopen tijd er meer en meer creatieve cv 2.0 ’s of andere creatieve initiatieven ontstaan in de zoektocht naar een baan. Voor ons erg leuk en we helpen er graag aan mee om deze creatieve uitspattingen onder de aandacht te brengen!

Maar terug naar het CV 2.0 van vandaag. Zoals al gezegd en je ook kunt zien, is het CV 2.0 van vandaag gemaakt in de stijl van een krant. De titel, The (un)employed Journal is sterk en trekt gelijk de aandacht, in ieder geval de onze. Heel even dachten wij echt een krant over de werkloosheid te pakken te hebben. Links bovenin een foto en een duidelijk verhaal over wie Goncalo is, wat hij kan en dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. En verder is het CV 2.0 mooi verdeeld in duidelijke blokken met verschillende onderwerpen als Opleiding, werkervaring, vaardigheden en een tag cloud van woorden die Goncalo omschrijven. Leuk gedaan! Ook worden zijn contactgegevens duidelijk weergegeven.

Het CV 2.0 van Goncalo is echt heel erg leuk, stijlvol, duidelijk, er zit ook humor in – Distribution free of charge 🙂 – en er is oog voor kleine details. Wie wil zo’n jongen nu niet in dienst hebben?

CV 2.0 Goncalo Pinho

CV 2.0 krant

 

Andere leuke en creatieve CV 2.0 “²s:

CV 2.0 Barbara zoekt een baan
De boel even lekker omdraaien
Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Beste CV’s van 2012 
Weer een mooi plaatje
Een mooie, opvallende Prezume
Agile-style
Supermarkt-CV 
Hij kan gelijk aan de slag


Delen