CV 2.0 Barbara zoekt een baan

      5 Reacties op CV 2.0 Barbara zoekt een baan
Delen

CV 2.0 Barbara zoekt een baan

In de rubriek CV 2.0 laten we elke woensdag een leuk, opvallend, creatief CV zien. Een CV 2.0 is een CV dat gelijk opvalt en waar van je denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of anders!

Het CV 2.0 van Barbara: Barbara zoekt een baan…

Ook de CV 2.0 van vandaag is weer een bijzonder mooi CV, namelijk het CV 2.0 van Barbara Berkhout-Stroosnijder. Barbara is op zoek naar een  baan als Eventmanager, Projectmanager, Projectcoí¶rdinator of  Marketing- & communicatie coí¶rdinator in de regio Den Bosch, Tilburg, Veghel, Eindhoven en omgeving en heeft daartoe een cv-website gemaakt.

De cv-website van Barbara, Barbara zoekt een baan, ziet er erg mooi uit. Mooie klassieke kleuren, die rust uitstralen en waardoor je ook niet afgeleid wordt om het verhaal te lezen. Barbara gebruikt een duidelijk lettertype, met de kopjes in een speelsere variant, om zich zelf voor te stellen, te vertellen waar ze naar op zoek is (haar droombaan) en welke ervaring ze heeft opgedaan.

In de rechterbovenhoek van de website zie je ‘lint” met “Meer over Barbara”, en als je daar op klikt, opent zich een nieuwe pagina met meer informatie over Barbara en vertelt Barbara waarom je als werkgever Barbara in huis moet halen. Ook vind je er wolk van kernwoorden die Barbara omschrijven.

De twee pagina’s van deze website doen sterk denken aan de klassieke sollicitatiebrief en Curriculum Vitae, die vaak toch ook uit twee pagina’s bestaat.

Persoonlijk vind ik het CV 2.0 van Barbara echt ontzettend mooi. Het is simpel, geweldige kleurencombinaties, duidelijk en gestructureerd. Je kan zien dat Barbara, die ook graag fotografeert, er oog voor heeft. En ook kan me niet aan de indruk onttrekken dat de website een vertaling is van Barbara’s persoonlijkheid en als je ook leest wat haar sterke kanten zijn, dan denk ik dat ik er inderdaad niet ver naast zit. Creatief, een aanpakker, iemand die gestructureerd werkt en nog een aantal belangrijke vaardigheden, maken Barbara een aanwinst voor elk bedrijf. Het is dat Hi-RE geen echt bedrijf is, maar anders had ik het wel geweten….!

Mocht je een leuke tip hebben voor Barbara of een baan, laat het haar dan weten…

Het CV 2.0 van Barbara

CV 2.0 Barbara

Andere leuke en creatieve CV 2.0 “²s:

De boel even lekker omdraaien
Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Teletekst-style
Beste CV’s van 2012 
Weer een mooi plaatje
Een mooie, opvallende Prezume
Agile-style
Supermarkt-CV 
Hij kan gelijk aan de slag


Delen

5 comments on “CV 2.0 Barbara zoekt een baan

  1. Pingback: HRM Weekoverzicht – Hi-RE’s keek op week 15 « Werken in een Callcenter

  2. Pingback: CV 2.0 Met je CV voor op de krant « Werken in een Callcenter

  3. Pingback: CV 2.0 Me, me, me! « Werken in een Callcenter

  4. Pingback: CV 2.0 Gewoon je verhaal vertellen… « Werken in een Callcenter

Comments are closed.