CV 2.0 – De boel even lekker omdraaien

Delen

CV 2.0 Jorijn -1In de rubriek CV 2.0 laten we elke woensdag een leuk, opvallend, creatief CV zien. Een CV 2.0 is een CV die gelijk opvalt en waar van je denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of anders!

Het CV 2.0 van vandaag is wel een hele bijzondere CV 2.0. Het CV 2.0 van vandaag draait de boel gewoon even lekker om. Jorijn de Munck is op zoek naar een baan als pedagoog in Utrecht en heeft daartoe een website gemaakt waarmee ze op zoek is naar een Werkgever M/V. Nu zit het bijzondere vooral in het feit dat Jorijn een beloning uitlooft voor de gouden tip. Degene die haar tipt over een leuke baan, en als deze tip dan ook tot de baan leidt, krijgt 25 procent van het eerste netto maandsalaris, dat Jorijn met haar nieuwe baan gaat verdienen.

Jorijn is op zoek naar een baan in Utrecht, omdat zij daar binnenkort naar toe verhuist. De website heeft ze opgericht in de hoop dat deze leidt naar een baan die aansluit bij haar interesse, kennis en werkervaring.

De website, het CV 2.0 van Jorijn, oogt als een vacature. In grote letters: Jorijn zoekt Werkgever M/V Pedagoog. Gelijk al duidelijk wat ze zoekt. Als je verder naar beneden gaat, kun je kiezen voor twee opties: “Ik heb de goede tip”, waar je Jorijn je tip kunt geven, en de optie om meer over Jorijn te weten te komen. Leuk gedaan! Nog verder naar beneden kun je gelijk de gouden tip geven of een normale tip en helemaal onderaan de pagina staat een korte opsomming van wie Jorijn is, welke diploma’s en certificaten ze heeft én wat haar ervaring is.

Dit prachtige CV 2.0 geeft je een beetje het gevoel alsof je mee doet aan wedstrijd, dat je een missie moet voltooien en het gevoel dat je graag de gouden tip zou willen geven, maar ik heb de gouden tip niet. Iemand anders wel?

CV 2.0 De boel om draaien – Jorijn zoekt werkgever M/V Pedagoog

CV 2.0 Jorijn zoekt werkgever M/V

Andere leuke en creatieve CV 2.0 “²s:

Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Teletekst-style
Beste CV’s van 2012 
Weer een mooi plaatje
Een mooie, opvallende Prezume
Agile-style
Supermarkt-CV 
Hij kan gelijk aan de slag

 


Delen

2 comments on “CV 2.0 – De boel even lekker omdraaien

  1. Pingback: CV 2.0 Barbara zoekt een baan « Werken in een Callcenter

Comments are closed.