CV 2.0 Hij kan gelijk aan de slag

Delen

In de rubriek CV 2.0 laten we elke woensdag een leuk, opvallend, creatief CV zien. Een CV 2.0 is een CV die gelijk opvalt en waar van je denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of anders!

De maker van de CV 2.0 van deze week, Eyad Hussein heeft er zin. De spullen op zijn bureau duiden op een creatief persoon, wat dan wel weer logische is anders had hij niet zo’n creatief cv 2.0 gemaakt. En het klopt ook als ik zijn CV 2.0 goed bekijk, want Eyad is een graphic designer, een vak waar je het zonder creativiteit moeilijk zal hebben.

Dit CV 2.0 is een leuk CV, maar je moet wel even je best doen om de informatie te verzamelen en te lezen. Dit cv 2.0 oogt wel een beetje druk. Overigens het vakje waarin het e-mailadres van Eyad staat, hebben wij zo lelijk gemaakt. Naast zijn e-mailadres stond er ook een telefoonnummer en woonadres en dat laat ik liever weg.

Het CV van vandaag oogt leuk, maar zoals eerder gezegd, wat druk en overzichtelijk. Het behoort niet tot mijn persoonlijke favorieten, maar het is het zeker waard om opgenomen te worden in onze Hall of Fame van creatieve CV 2.0 ‘s. 😉

CV 2.0 Eyad Hussein

CV 2.0 Hij kan gelijk aan de slag\

Andere leuke en creatieve CV 2.0 “²s:

Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Teletekst-style
Beste CV’s van 2012 
Weer een mooi plaatje
Een mooie, opvallende Prezume
Agile-style
 Supermarkt-CV 


Delen

1 comment on “CV 2.0 Hij kan gelijk aan de slag

  1. Pingback: CV 2.0 Barbara zoekt een baan « Werken in een Callcenter

Comments are closed.