CV 2.0, die je zo in de supermarkt tegen kunt komen…

Delen

In de rubriek CV 2.0 laten we elke woensdag een leuk, opvallend, creatief CV zien. Een CV 2.0 is een CV die gelijk opvalt en waar van je denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of anders!

Nu heb ik al heel veel leuke, mooie en creatieve CV 2.0’s gezien, maar van deze was ik toch wel weer heel erg onder de indruk. Wat een creativiteit. Ik stel me dan zo voor dat je in de supermarkt je boodschappen aan het halen bent en dan deze doos uit de schappen pakt. Op het eerste gezicht lijkt het net een verpakking van één of ander ontbijtprodukt van Kellogs (Choco balls, Honey pops etc.), en daar haalt Vick waarschijnlijk ook zijn inspiratie vandaan, maar het blijkt gewoon een CV te zijn. Erg leuk gedaan!

Zie je het al voor je dat je dit op je bureau tegenkomt? 🙂

CV 2.0, die je zo in de supermarkt tegen kunt komen…

CV 2.0

 

Andere leuke en creatieve CV 2.0 “²s:

Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Teletekst-style
Best of 2012 CV 2.0
Weer een mooi plaatje
Een mooie, opvallende Prezume


Delen

1 comment on “CV 2.0, die je zo in de supermarkt tegen kunt komen…

  1. Pingback: CV 2.0 Een beetje verliefd… « Werken in een Callcenter

Comments are closed.