CV 2.0 – Weer een mooi plaatje

Delen

cv 2.0 -thumbWekelijks laten we hier op Hi-RE.nl een leuk, creatief of opvallend CV 2.0 zien. Een CV 2.0 dat gelijk opvalt als het op je bureau ligt. Misschien niet altijd even handig en scanbaar, maar wel opvallend en anders. Vandaag het CV 2.0 van Gary Corr uit Ierland. Gary is nog niet echt op zoek naar een baan, hij is nog een student, maar zoekt wel een plaats waar hij werkervaring op kan doen. Een opvallend, stijlvol CV 2.0 met humor, bestaande uit twee pagina’s. De eerste daagt je uit tot verder lezen en op de tweede pagina het echte CV. Opleiding en werkervaring zijn mooi en zeer duidelijk weer gegeven. Ook zie je in een oogopslag waar zijn voorkeur naar uit gaat. In een duidelijke staafgrafiek zie je welke tools Gary beheerst en in welke mate. Mooi gedaan!

En ook de contactinformatie is duidelijk terug te vinden op dit CV 2.0. Als je Gary wilt inhuren, kun je in ieder geval op meer dan één manier contact met hem opnemen. 🙂

CV 2.0 Gary Corr

Dit cv 2.0 van Gary Corr is in ieder geval een CV waar wij bij Hi-RE enthousiast van worden, jij ook?

cv 2.0 weer een plaatje

Bron: designyourway.net

Kom jij een leuke CV 2.0 tegen op het net óf heb je er zelf een gemaakt, laat het ons weten en we plaatsen het op Hi-RE.nl. (mail: natasjajansen@hi-re.nl)

Andere leuke en creatieve CV 2.0 “²s:

Plaatjes schieten
Teletekst-style
Best of 2012 CV 2.0
Creativiteit uit Turkije
Inspiratie uit de Oekraí¯ne


Delen

1 comment on “CV 2.0 – Weer een mooi plaatje

  1. Pingback: CV 2.0, die je zo in de supermarkt tegen kunt komen…

Comments are closed.