Het binden en boeien van interim managers

      Reacties uitgeschakeld voor Het binden en boeien van interim managers
hrm weekoverzicht - binden en boeien
Delen

2012 is ten einde en dat maak ik graag nieuwe professionele doelstellingen voor 2013. Een van deze doelstellingen is meer artikelen schrijven voor HI-RE. Een andere doelstelling, die ik graag met jullie wil delen en wil halen in 2013, is het schrijven en lanceren van een nieuw e-book schrijven en lanceren. Vanaf dit jaar is het e-boek retentiemanagement – een ROI benadering te koop, terwijl deze eerder gratis werd meegestuurd bij het inschrijven op mijn nieuwsbrief. Maar het nieuwe e-book zal moeten gaan inspelen op de flexibilisering van de arbeidsmarkt, de rol van een HR professional en welke invloed dat heeft op het binden en boeien van personeel in de breedste zin van het woord.

Het binden en boeien van interim managers

Een andere manier om het concept samen te vatten is dat ik een e-book wil schrijven over het binden en boeien van freelancers en andere zelfstandige zonder personeel en daar heb ik jullie hulp bij nodig. Ik ben op zoek naar vrijwilligers die hun onder het genot van een kop koffie hun mening willen geven over de arbeidsmarkt, de HR professionals en of zij í¼berhaupt geboeid en gebonden willen worden. Voel jij je geroepen?

Waarom dit intiatief?

Mijn hobby is mijn website. En mijn website is het onafhankelijke kennisplatform retentie-management.com over het binden en boeien van personeel. Bij het analyseren van de gemaakte doelstelling van 2012 en kansen voor 2013 merkte ik een leemte op.

En als daar een behoefte aan is, wie ben ik dan om daar niet aan te voldoen? – Theo Maassen”

Een leemte op het gebied van freelancers, zelfstandige ondernemers en interim-managers. In veel van mijn blogs, ook op HI-RE, sprak ik voornamelijk over de arbeidsmarkt en Beste Werkgeverschap, maar hoe verhoudt zich dat tot de flexibele krachten? Daar heb ik nooit echt wat mee gedaan. Dat terwijl alles in de richting wijst van nog meer flexibilisering van die arbeidsmarkt en organisaties.

Mag ik op jouw mening rekening rekenen?

Dus voel jij je geroepen om hier iets “˜zinnigs’ over te zeggen/schrijven, dan ben je bij deze van harte uitgenodigd. Reageren kan onderaan dit artikel of per e-mail lodi [at] retentie-management.com. Via dit platform hoop ik jullie ook op de hoogte te houden van ontwikkelingen en de tot stand komen van het e-book. Op een succesvol 2013!


Delen

About Lodi Planting

Mijn naam is Lodi Planting en het binden en boeien van het personeel is mijn passie. Ik ben in 2004 afgestudeerd als personeelswerker (bachelor) en sindsdien heb ik dit onderwerp niet meer losgelaten. Ik raakte pas echt gefascineerd door retentiemanagement toen ik in 2007 mijn postgraduaat behaalde aan de Ehsal Management School. Daar schreef ik mijn thesis over retentiemanagement en daar is de basis gelegd voor mijn missie. Wil je daar meer over weten? Bezoek dan mijn website www.retentie-management.com. Je kunt me ook vinden op Linkedin en Twitter.