CV 2.0 Teletekst-style

      Reacties uitgeschakeld voor CV 2.0 Teletekst-style
Delen

cv 2.0 Teletekst

Teletekst is de populairste extra functie op de televisie. Dat blijkt uit een onderzoek van de Consumentenbond. 35 procent van de deelnemers aan dit onderzoek gebruikt dagelijks Teletekst. En ook ik gebruik Teletekst met grote regelmaat. 101 om even het nieuws snel te kijken, 818 voor de stand bij het voetbal, etc… Waarschijnlijk is Zef Cherry-Kynaston ook een groot liefhebber van de teletekstfunctie van de televisie, want Zef heeft zijn CV 2.0 gemaakt in Teletekst-style

CV 2.0 Teletekst-style

Dit CV 2.0 van Zef oogt niet alleen als een teletekst-pagina, het werkt ook als een teletekstpagina. Je kunt namelijk door het CV 2.0 van Zef bladeren. Het CV heeft een homepagina (zie het plaatje hieronder) waarbij aangegeven wordt op welke pagina wat staat. Het creatieve CV 2.0 van Zef heeft ook succes gehad, zie ik hier op Home staan, want hij vermeldt dat het CV zijn doel heeft bereikt en hij werk heeft gevonden bij een leuk bedrijf.

Dit CV van Zef bestaat dus uit verschillende pagina’s, waarbij elke pagina er zo mooi grafisch uit ziet (het lijkt ook wel wat op de oude Atari-spelletjes).  Op de website van Zef kun je gemakkelijk door het CV 2.0 van Zef heen bladeren en zie je wat hij allemaal kan, welke opleidingen hij gedaan heeft en wat zijn interesses zijn. Leuk is dat je door het CV 2.0 heen kan bladeren met of zonder een muziekje erbij. Ook erg leuk is dat de datum en de tijd realtime zijn. Zoals je op het plaatje van de Home-pagina kan zien, was ik vandaag om 08.29 op de website van Zef om zijn CV te bekijken. Wil je echt een duidelijk beeld van het CV 2.0 van Zef, dan raad ik je aan om even op zijn website te kijken: Zef

Het CV 2.0 van ZEF

CV 2.0 Teletekst-style home

CV 2.0 van Zef – Skills…

CV 2.0 Teletekst-style 1

Andere leuke en creatieve CV 2.0 “²s:

Best of 2012 CV 2.0
CV van de Kerstman
Creativiteit uit Turkije
Inspiratie uit de Oekraí¯ne
Curriculum Vitae
Sherlock Holmes
Wilde Westen


Delen