Uitzendbureau Turbo Toppers deel 3

Uitzendbureau Turbo Toppers
Delen

Na deel één en deel twee van de afleveringen van Uitzendbureau Turbo Toppers wordt, voordat we volgende week naar de vertrouwde top 20 gaan kijken, deel drie geplaatst. Een uitzendbureau kan voor je op zoek naar een baan, als je daar interesse in hebt, maar waar moet je vooral op letten?

Uitzendbureau Turbo Toppers 1Zelfvertrouwen
Hoe kom ik over bij een gesprek bij een Uitzendbureau? De indruk die je achterlaat bij een consultant van een uitzendbureau is bepalend voor het verdere verloop. De kandidaat van vandaag komt vol vertrouwen het kantoor van Turbo Toppers binnenlopen en dat is natuurlijk een goede mentaliteit. Hele stille in elkaar gekropen mensen die bij een registratie bij een Uitzendbureau al stijf staan van de zenuwen laten nu eenmaal niet een lekkere eerste indruk achter.

Let op je woorden!
Maar ondanks de zelfverzekerdheid is het wel van belang dat je goed let op je eigen woorden. Je eigen kunnen iets oppoetsen kan geen kwaad, maar aspecten noemen waar je echt geen kaas van hebt gegeten is niet slim! Let daarop, anders kan het gebeuren dat je baan misschien niet helemaal is wat je verwacht.

Een redelijk stevig filmpje van Turbo Toppers…


Houd volgend jaar Hi-RE.nl in de gaten voor een volgende aflevering van de Turbo Toppers!

Meer filmpjes op HI-RE:

Uitzendbureau Turbo Toppers deel 2
Uitzendbureau Turbo Toppers deel 1
Videosollicitatie filmpje
Motivatie door prikkels?
Social Media comedy


Delen

2 comments on “Uitzendbureau Turbo Toppers deel 3

  1. Natasja Jansen

    Nee hoor, Adriana. Het is een initiatief van TurboToppers zelf 🙂

Comments are closed.