Sneeuwhoogte app

      Reacties uitgeschakeld voor Sneeuwhoogte app
Delen

Nu de eerste sneeuw in Nederland al weer is gevallen, gaat het bloed van de gemiddelde skií«r weer een stuk sneller stromen. De ski’s worden uit het vet gehaald (of zijn dat nu de schaatsen), het skipak wordt een keertje gepast om te controleren dat het lijf niet al teveel verandert is tenopzicht van het vorige sneeuwseizoen en de websites van de ski-oorden worden veelvuldig bezocht. Maar dit alles is volledig onbelangrijk, als er geen informatie beschikbaar is over de sneeuwhoogtes in de skigebieden, want er is natuurlijk geen sneeuwpret, zonder…. sneeuw!

Om op ieder moment van de dag op de hoogte te zijn van de actuele sneeuwhoogtes door notificaties, of doordat je het op je eigen smartphone kan opzoeken, kan je de app van deze week goed gebruiken: Sneeuwhoogte+

Sneeuwhoogte+
Sneeuwhoogte+ is een uitgebreide sneeuwhoogte app met actuele informatie uit het skigebied, de sneeuwverwachtingen, de algemene weersverwachting, pistekaarten, bewegende webcams en nog veel meer. Daarbij is de app ook interactief gemaakt, doordat andere gebruikers de mogelijkheid hebben om eigen updates en ervaringen aan het betreffende ski-gebied te koppelen.

Bestemmingen
Voeg je eigen (favoriete) sneeuwbestemming toe aan je favorietenlijst en blijf op die manier als eerste op de hoogte wanneer de witte vlokken uit de lucht vallen. Met een notificatie wordt je direct op de hoogte gebracht.

Geniet alvast van de voorpret met deze app!

 

 

Meer artikelen over Apps op Hi-Re.nl:

Ontdek muziek met Discovr Music
Handlezen
PeerPressure for Goals
Datumprikker
Easy rit registratie

 

 


Delen