CV 2.0 Creativiteit uit Turkije

Delen

Burcu uit Turkije maakte de CV 2.0 voor deze week. En ondanks dat mijn Turks niet zo best is, sterker nog ik spreek geen woord over die landsgrens, snap ik wel dat Burcu een grafische achtergrond heeft. De verschillende Adobe programma’s, maar ook een voorliefde voor fotografie haal ik er wel uit. Maar ook Microsoft Office is geen onbekende voor haar.

Schoenmaker

Soms ben ik wel eens jaloers op de creativiteit van  de CV 2.0 die wij op de site plaatsen, want mijn CV is gewoon een ‘plat’ word document waarop in een soort opsomming alle gegevens vermeld staan. Maar ja, mensen als Burcu hebben er ook voor geleerd om teksten of beelden er op een creatieve en sprekende manier uit te laten zien’. Ik ben sterk in andere zaken, toch. Kortom: Schoenmaker houd je bij je leest!

Het uiltje

De kleuren van de CV 2.0 van Burcu spreken me wel aan. Helaas is het jaargetijde wat ik eraan link al weer voorbij, maar de naar pasteltinten neigende herfstkleuren zijn warm en rustig. En het uiltje wat op het hoekje blij de wereld in kijkt, zit er gewoon gezellig bij.

Wat vinden jullie van deze CV 2.0?

CV 2.0 Creativiteit uit Turkije

CV 2.0 Creativiteit uit Turkije

Andere leuke en creatieve CV 2.0 “²s:
Inspiratie uit de Oekraí¯ne
Curriculum Vitae
Sherlock Holmes
Wilde Westen
Out of the box


Delen

3 comments on “CV 2.0 Creativiteit uit Turkije

  1. Conchi Pizzuto

    Hi Marjolein,

    Leuk om te zien dat ook in Turkije nagedacht wordt over het CV 2.0.
    Burcu is het in ieder geval goed gelukt om een mooi beeld te schetsen van haar CV. Daarbij moet ik wel zeggen dat ik hierin weinig van haar eigen persoonlijkheid in zie. Het had van mij ietsje meer zichtbaar mogen zijn. Eigenlijk beleef ik haar als persoon zijnde nog niet echt bij het zien van deze CV.

    Groetjes, Conchi

  2. Pingback: CV van de Kerstman « Werken in een Callcenter

Comments are closed.