CV 2.0 Inspiratie uit de Oekraí¯ne

      Reacties uitgeschakeld voor CV 2.0 Inspiratie uit de Oekraí¯ne
Delen

Een CV is (als het goed is) de afspiegeling van de persoon die hem gemaakt heeft. De eerste keer dat ik de CV 2.0 van deze week bekeek, viel mijn oog meteen op de geel gearceerde tekst:

“i like to learn some new, to create unusual decisions and answers, and people with good sense of humor”

CV 2.0 Oekraí¯neIk heb de tekst een aantal keer doorgelezen, omdat ik deze niet helemaal begreep. De letterlijke vertaling van het Engels naar het Nederlands zijn wat onsamenhangende woorden. Toen ik verder ben gaan lezen in deze CV 2.0 kwam ik erachter dat ik niet met een Amerikaanse of Britse dame te maken had, maar met Anna uit de Oekraí¯ne. Dat verklaarde voor mij wel, waarom de Engelse tekst niet helemaal zuiver was.

 

Vertaling

Met haar Oekraí¯ense achtergrond in mijn achterhoofd, las ik de tekst nog een keer en toen las ik het volgende:

“ik wil mezelf graag ontwikkelen, zoeken naar vernieuwende ontwerpen voor mijn projecten en werken met mensen met een goed gevoel voor humor”

Afspiegeling

Anna had haar CV 2.0 ook kunnen laten doorlichten door een huisgenootje van Amerikaans afkomst, maar heeft er bewust voor gekozen om de afspiegeling, die haar CV 2.0 maakt van haar eigen persoon, niet te vertroebelen. Vind ik persoonlijk een mooie keuze.

Anna wil graag aan het werk en is niet bang om te laten zien wie ze is. In tegenstelling tot vele mensen die op een sollicitatie verschrikkelijk goed mooi weer kunnen spelen, laat zij op voorhand haar true colors zien. Dat samengevat in een zacht getint en aantrekkelijk CV, maakt de CV 2.0 van deze week weer een interessant en erg leuk CV!

CV 2.0
Andere leuke en creatieve CV 2.0 “²s:
Curriculum Vitae
Sherlock Holmes
Wilde Westen
Out of the box
Infographics
 


Delen