Filmpje Social Media comedy

      Reacties uitgeschakeld voor Filmpje Social Media comedy
Delen

Social Media, je staat ermee op en gaat ermee naar bed. Serieus, vaak als ik op bed ga liggen, pak ik nog even mijn telefoon erbij om de laatste posts op Facebook even te bekijken en/of te like-en. En één van de eerste voorwerpen die ik in de ochtend vast heb, na mijn tandenborstel is mijn iPhone, die me dan meteen verteld of er nog iets nieuws gemeld is in mijn Sociale kring.

Social Media
De Wiki-definitie van Social Media is: een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Hoofdkenmerken zijn interactie en dialoog tussen de gebruikers onderling


Veel keuze

Zelf ben ik redelijk Facebook-gericht, maar er zijn natuurlijk nog veel meer platforms waar je je op kunt begeven, dat is oud nieuws. Velen van ons zijn dan ook actief op meerdere Social Media platforms. Twitter, MySpace, Foursquare, noem ze allemaal maar.

Humor
Op deze vrijdag ochtend vind ik dat het tijd is voor een beetje humor, zodat we met zijn allen met een glimlach het weekend in kunnen stappen. Deze week in het filmpje op HI-RE.nl Social Media Humor. We laten alle Social Media platforms over elkaar aan het woord in een stand-up-comedian-setting.

Goed weekend alvast!


Meer filmpjes op HI-RE:
Communicatie en mensen
Motivatie
Time management, een herhalingscursus?
Blijven lachen
Positief stimuleren


Delen