Donderdag 22 -11, het is weer tijd voor de # RIDE

      Reacties uitgeschakeld voor Donderdag 22 -11, het is weer tijd voor de # RIDE
RIDE 2013 slaat dit jaar een jaartje over ivm niet vinden van een goede, betaalbare locatie
Delen

Donderdag 22 november 2012 zal voor de  6e keer de # RIDE, oftwel het Recruitment Industry Dance Event georganiseerd worden. Net als voorgaande edities van de # RIDE, zal het festijn wederom plaatsvinden in Hotel Arena Amsterdam. Eerder op de dag wordt #TruAmsterdam gehouden. Dus als je eerst het vakgebied met vakgenoten wil bespreken en op de hoogte wil raken van de nieuwste trends, alvorens je in het feestgewoel van de # RIDE te storten dan ben je bij #TruAmsterdam op de juiste plek.

#RIDE 2012

# RIDE International

Elke # RIDE kent een thema. Dit jaar is gekozen voor een internationaal thema, oftwel # RIDE International.

Netwerken gaan steeds vaker de grens over. Is dit bijvoorbeeld niet een van de successen van Facebook ten opzichte van Hyves? Op het Recruitment Industry Dance Event kan je internationaal talent en recruiters ontmoeten en opnemen in je netwerk. Dit alles in de feel good sfeer die dit event al jaren kenmerkt. Er worden meer dan 50 nationaliteiten verwacht.

Programma # RIDE

“˜Even Dansen’ zal de avond inkleden met DJ’s, acts, een live band en nog veel meer. Ook dit jaar is er weer een “˜Recruitment Lounge’: Gratis oesters en champagne, DJ’s en natuurlijk de kans om bij te praten en te laten informeren over de  huidige stand van zaken op de (internationale) arbeidsmarkt en wie weet leg je al contacten voor een eventuele nieuwe baan. Verder kun je weer allerlei leuke gadgets en verrassingen verwachten. Zo is er bijvoorbeeld een “˜Avatar Artist’ aanwezig om de beste foto te maken voor jouw LinkedIn profiel.

Nieuw is dit jaar de “˜Global Career Wall’ waarop jij je boodschap aan alle bezoekers kenbaar kan maken en een interessant nieuw netwerk kan ontdekken.

Organisatie & Sponsors

De organisatie van de RIDE is in handen van RAVE-cruitment en het recruitersfestijn wordt gesponsord door onder andere: LinkedInCompagnonPeople4OfficeLumesse en Monsterboard.nl.

Toegangskaarten

De kaartverkoop is gestart. Tickets kunnen besteld worden via www.recruitmentdance.com en via de Free Record Shop. Kosten p.p. â‚¬12,50 in de voorverkoop en â‚¬15,= aan de deur.

Bron: Persbericht


Delen