#TruAmsterdam donderdag 22 november 2012

#TruXL 2013
Delen

Het komt er weer aan; op donderdag 22 november vindt #TruAmsterdam wederom plaats in, je raadt het al, Amsterdam. Ook deze editie van de #TruAmsterdam, oftewel de The Recruiting Unconference Amsterdam is weer in het hoofdkantoor van YER.

#TruAmsterdamWat is #TruAmsterdam?

#TruAmsterdam is een Recruiting Unconference, een onconferentie waarbij de spelregels van een conferentie niet gelden. Het is een door deelnemers gedreven bijeenkomst met een vrije structuur. Elke deelnemers kan actief meedoen met de verschillende tracks die er zijn in plaats van op je stoeltje (passief) talloze presentaties te bekijken zoals bij de meeste bijeenkomsten het geval is.

Sinds November 2009 zijn er al zo’n 25 verschillende Unconferences georganiseerd over de gehele wereld door de grote man achter de #Tru’s  Bill Boorman. In 2009 organiseerde Bill Boorman (UK) samen met Geoff Webb (Canada) het voor het eerst.

De Unconference Rules

  1. No Presentations
  2. No PowerPoint
  3. No Pitching
  4. No Name Tags
  5. No Dress Code
No presentations because the best knowledge is in the room by bringing together participants from all kinds of backgrounds with a shared interest.

No PowerPoint because we want the eyes to meet in the middle and everyone to have the floor.

No pitching because people will buy from you if they respect what you say, not what you pitch.

No name badges because we believe that if you don’t know who someone is you should simply introduce yourself.

No dress code because we want you to feel comfortable and focus on the conversations.

Sfeerimpressie

Het programma van #TruAmsterdam

Het bovenstaande klinkt al goed, toch?Een dag brainstormen, discussií«ren, netwerken en weer op de hoogte raken van het laatste nieuws in recruitmentland. De bedoeling is dat er minimaal 3 tracks per uur worden gehouden. Een track wordt gestart door een track leader, iemand met relevante ervaring met betrekking tot het onderwerp van de track. De rol van de track leader is vooral het op gang brengen van de discussie én zorgen dat die blijft doorgaan. Vind je een track niet leuk… geen enkel probleem dan loop je gewoon door naar de volgende.

Voor de komende #TruAmsterdam staan er al weer een heleboel leuke en interessante namen als track leaders genoteerd. Een greep uit de namen ( voor het gehele programma, kijk hier): Dave Vervoord & Laurens Tienkamp (Agencies Suck!), Olfertjan Niemeijer (LinkedIn Resurrection), GeertJan Waasdorp (Talent Mapping), Liesbet de Rouck (Social Media; stop wasting money), Jochem Tersteege (Recruitment 5.0), Ton Rodenburg (Brand Advocacy), Ingrid de Jong (Retention Management), Toine Verheul (Big Data brought to Recruitment) en nog veel meer…

Overzicht van het gehele programma

Wat, wanneer, waar en wat kost het?

Wat: #TruAmsterdam, The Recruiting Unconference

Datum: Donderdag 22 november 2012

Tijdstip: 09:00 uur

Waar: YER Young Executive Recruitment“Ž : Hogehilweg 16, 1101 CC Amsterdam Zuidoost, Nederland (020 6975011)

Wat kost het?:  50 euro (inclusief #RIDE) (kaarten koop je hier)

#TruAmsterdam 2012


Delen

1 comment on “#TruAmsterdam donderdag 22 november 2012

  1. Pingback: Aanstaande donderdag #TruAmsterdam

Comments are closed.