Employer Branding Experience 2012 – donderdag 8 november 2012

      Reacties uitgeschakeld voor Employer Branding Experience 2012 – donderdag 8 november 2012
Employer Branding Experience 2012
Delen

Op donderdag 8 november 2012 zal voor het derde jaar op rij de Employer Branding Experience plaatsvinden en wel in het Circustheater in Den Haag. De Employer Branding Experience is het vakcongres over werkgeversmerken, HR/recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Employer Branding Experience 2012

Thema Employer Branding Experience 2012: Branding&Blending

Grenzen vervagen, binnen en buiten worden één, alles raakt met elkaar verweven, er worden steeds hogere eisen gesteld aan samenwerking binnen, tussen én buiten organisaties… Als je jezelf in dat lastige speelveld als aantrekkelijk werkgeversmerk wilt positioneren, is dat geen kwestie meer van een mooie campagne. Je hebt een visie nodig die als kompas kan dienen voor aantrekkelijk werkgeverschap – en je moet vooral het bijbehorende gedrag vertonen. Hoe doe je dat? Tijdens het congres belichten we de “˜uitdaging’ van verschillende kanten: de binnen- én buitenkant, HR én marketing, strategie én tactiek, de theorie én de praktijk. Branding&Blending dus. Met sprekers die weten waar ze het over hebben. Daar wil jij toch ook bij zijn?

Sprekers Employer Branding Experience 2012

De bekende Employer Brand expert Richard Mosley (auteur van het boek “˜The Employer Brand’) en professor Noí«lle Aarts (Communicatiewetenschappen, UvA) zullen de belangrijkste trends in Employer Branding en communicatie behandelen. De Nederlandse Spoorwegen, academisch ziekenhuis VUmc, verzekeraar AchmeaDefensie en maaltijdservice Foodconnect geven hun visie op Employer Branding en hoe zij dit hebben vertaald naar hun organisatie.

Programma Employer Branding Experience 2012

13:00 uur Ontvangst
13:30 uur Start Experience door de middagvoorzitter
13:40 uur Keynote:

  • Trends in Employer Brandin: Richard Mosley – People in Business & global EB strategist
14:30 uur Zaalwissel breakouts
14:40 uur Start breakouts:

  • Sandra Gaarenstroom – Nederlandse Spoorwegen
  • Laura Baselaar – VUMC
  • Benno Schildkamp – Foodconnect
15:20 uur Pauze
15:50 uur Start breakouts:

  • Prof Noelle Aarts – UVA
  • Annemarie Voskuil – Ministerie van Defensie
  • Marloes Oldenhof – Achmea
16:30 uur Einde breakouts en zaalwissel
16:40 uur SJP uitreiking Magneten in de grote zaal
17:20 uur Borrel
18:30 uur Slot

Magneten

Als feestelijke afsluiting van het congres reikt de Stichting Jaarprijzen Personeelscommunicatie de Magneten uit. Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt voor de beste communicatie-uitingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Dit jaar waren er – ondanks de crisis – nog 56 inzendingen. Al het ingezonden werk, inclusief de Jong Talent campagnes worden tijdens het congres geí«xposeerd.

Organisatoren

De Employer Branding Experience 2012 wordt mogelijk gemaakt door samenwerking van de vier belangrijkste vakverenigingen op dit gebied: de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatie-ontwikkeling (NVP), Recruiters United, Stichting Jaarprijzen Personeelscommunicatie (SJP) en de VEA Vakgroep Arbeidsmarktcommunicatie.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Marja Pronk, secretariaat Recruiters United, com@recruitersunited.com

Kijk voor meer evenementen eens in ons HRM Evenementenoverzicht van de maand oktober…


Delen