HI-REographic: Psychologie van Sociale Netwerken

Delen

We zijn er maar druk mee, het internet. Even het verwachtte weer opzoeken of file-informatie? We gebruiken geen teletekst of infomatienummers meer. We gebruiken internet, ‘vast’ of ‘mobiel’. En ik durf te beweren dat 75% van de telefoonboeken regelrecht in de papierbak beland of als beeldschermvoet gaat fungeren.

En het blijft een terugkerend fenomeen, maar van alle minuten die wij op internet doorbrengen is de Social Media we een zeer gewild onderwerp. Wist je dat 1 op de 8 mensen van de gehele wereldbevolking op facebook zit?! Deze week weer een interessante infographic, omgetoverd naar HI-REographic: Psycology of Social Networking.

Met de pakkende afsluiting: “Are we obsessed with Social Media, or are we obsessed with ourselves?”

 

 

 


Delen

1 comment on “HI-REographic: Psychologie van Sociale Netwerken

  1. Pingback: HRM Weekoverzicht – Hi-RE’s Keek op de week 36

Comments are closed.