Filmpje: Sportieve behendigheid

      Reacties uitgeschakeld voor Filmpje: Sportieve behendigheid
Delen

Behendigheid hondDeze week in het filmpje op HI-RE.nl geen spreker die allerlei gevatte dingen verteld over motivatie en enthousiasme. Maar wel filmpjes die mij in ieder geval een enorme lading energie opleveren.

Aan het begin van een stampvolle sportzomer heeft Nederland een beetje valse start gemaakt. Het EK laten we achter ons en nu zijn de neuzen gericht op La Tour de France en daarna natuurlijk de Olympische Spelen. Eens kijken hoe Oranje we de diverse podia kunnen kleuren! Succes allemaal!

Nu ben ik persoonlijk meer een ‘doener’ dan een ‘kijker’ maar de filmpjes van deze week doen mijn lijf kriebelen van enthousiasme, ongeloof en ‘fanatikiteit’ (Goede herinneringen aan dat bijzondere woord!). Sportiviteit ten top, ik blijf ervan genieten.

In mijn ogen een heerlijk begin van het weekend.

Paardrijden geen sport??


Wie heeft het zwaarder, baas of hond?


Ploegen in het zand…


Meer filmpjes op HI-RE:
Filmpje: Sollicitanten screenen via Social Media
Filmpje: The power of Network
Filmpje: Motivational speakers – Michael Kerr
Filmpje: From Love to Bingo in 862 Images


Delen