Joyce van Randwijk

      Reacties uitgeschakeld voor Joyce van Randwijk
Delen

Joyce van Randwijk

Na vier jaar gewerkt te hebben als loopbaantrainer en -coach voor “˜De Jonge Krijger’ -projectbureau voor jongeren, werk en scholing-, ben ik sinds dit jaar masterstudent Sociale en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Leiden. In samenwerking met psychologisch adviesbureau “˜humanage’, ben ik momenteel vol enthousiasme bezig met een wetenschappelijk onderzoek naar werkbeleving; klik hier en lees meer!

Maximaliseren geeft me veel energie; voor mij betekent dit het beste uit mensen, organisaties, en mezelf halen!

Interesses

Social and Organisational Psychology | Positive Psychology | Environmental Psychology | Maximising | Management & Organisation | HRM & HRD | Training & Coaching | Work-Life Balance | Het Nieuwe Werken

Online

Twitter
LinkedIn
Website

Joyce is op zoek naar 45 proefpersonen en 120 respondenten die mee willen werken aan haar onderzoek naar Werkbeleving.


Delen