6 april: Recruitment Night of Comedy (reminder)

Delen

In navolging van het succesvolle Recruiters @ the Beach organiseert Recruiters4Charity, een groep recruiters die zich inzet voor goede doelen, op 6 april de Recruitment Night of Comedy (RNOC).

 

De Recruitment Night of Comedy zal op 6 april in het licht staan van lol, netwerken en natuurlijk ook een goed doel.  De opbrengsten van deze avond gaan naar het Van Engelen Fonds. Het Van Engelen Fonds is een stichting die (o.a.) kankerpatií«nten en hun naasten begeleidt op psychosociaal vlak, en faciliteert bij diverse hulpvragen rond kanker. Een ieder, die zelf of in zijn omgeving te maken heeft (gehad), weet hoe belangrijk het werk van dit soort organisaties is. Recruiters4Charity zet zich dan ook graag in voor deze stichting.

Het programma

Het dak mag er af in Den Haag op 6 april. De avond begint namelijk met een spetterende theaterline-up: cabaret, stand up comedy en improvisatie theater.

Er zijn optredens van de bekende cabaretií¨re Kiki Schipper met Y Los Rubios & comedy en improvisatie theater van 4Improv en niet te vergeten The Voice of Recruitment Holland!

De presentatie van deze avond ligt in handen van Jan Heemskerk, hoofdredacteur van Playboy én theaterdier. Jan is bekend van zijn theater tour met Saskia Noort met hun stuk Jan & Saskia.

Afsluiten gebeurt  met een knalfeest, waarbij de muziek verzorgd wordt door DJ X-Zilver, AJ/DJ en onze headline-act de internationale top DJ Joyce-Mercedes!

Kaarten í  â‚¬ 20,- zijn hier te verkrijgen

Datum en locatie

Datum: Vrijdag 6 april, 20:00 uur

Locatie: BINK – VIJF HOOG, Binckhorstlaan 36 (terrein BINK36), 2516 BE Den Haag


Delen

1 comment on “6 april: Recruitment Night of Comedy (reminder)

  1. Pingback: Hi-RE’s Keek op de week – HRM Weekoverzicht week 10 | HI-RE Social Medium

Comments are closed.