CV 2.0: Lente gevoel

Delen

Tussen alle boodschappen door gisteren ben ik redelijk veel buiten geweest en onder het genot van fluitende vogeltjes betrapte ik mezelf erop dat enkel in mijn trui buiten liep. Het is in tegenstelling tot 2 weken geleden ineens 20 graden warmer lijkt het wel, tijd voor de lente. Een heerlijke inspiratie: een zonnetje, de dieren die weer naar buiten komen en de planten die uit winterslaap komen en zich van hun beste kant laten zien.

Kaitlin heeft ook de zonnige en bloeiende natuur als achtergrond gebruikt voor haar CV. De afbeeldingen zijn niet direct aan haar kennis & ervaring gelinkt, maar doet wel denken aan een zonnig en enthousiast persoon. En is dat niet wat we eigenlijk ook allemaal graag als collega willen hebben?

Geniet van de CV 2.0 van deze week!

 

Andere leuke en creatieve cv’s:

CV 2.0: “Zonder kunst is het leven smakeloos”
CV 2.0 : Filipijnse creativiteit
CV 2.0: What I do!
CV 2.0: Eenvoud
CV 2.0 : Gebouwen en grafieken


Delen