Pauline le Rí»tte

      Reacties uitgeschakeld voor Pauline le Rí»tte
Delen

Pauline le Rí»tte, Blogger Hi-RE

Ik train professionals om hun kennis te vertalen in overtuigende en boeiende presentaties, waarmee zij beter contact krijgen met hun publiek en meer klanten trekken.

Inhoudelijke kennis loopt professional bij het maken van een presentatie vaak voor de voeten. Zij zijn geneigd om alles te willen vertellen en zo volledig mogelijk te zijn. Ze hebben geen vaste aanpak en starten daarom achter Powerpoint en ordenen hun gedachten in de vorm van rijtjes met bulletpoints. De slides dienen als spreekschema en worden achteraf als hand-out uitgedeeld.

Het gevolg van die aanpak is meestal een saai verhaal, waar de passie voor hun vak totaal niet tot z’n recht komt. Het publiek haakt snel af en het bereik is klein. De hand-out is ongeschikt als naslagwerk en wordt niet gelezen. Zonde van de energie en tijd.

Om je te onderscheiden moet je het anders doen. Je hebt het lef nodig om af te stappen van de bulletpoint presentaties en plaats maken voor een nieuwe manier van presenteren. Met een slimme aanpak die beter is afgestemd op je publiek, eenvoudige technieken en oefening breng je je boodschap effectief over.

Op mijn website kun je het GRATIS EBOOK aanvragen “Hoe je een presentatie maakt, zonder computer”.

Pauline le Rí»tte online:

Twitter
LinkedIn
Website


Delen